X

#IGTravelThursday: kaksi päivää Oslossa

Olin tällä viikolla maanantain ja tiistain työmatkalla Norjassa. Olin hieman elätellyt toiveita siitä, että aikaa olisi jäänyt edes vähän ihan vain ympäriinsä tallustelulle ja mahdollisesti ihanan Oslon tallentamiseen kameran muistikortille. Olin tietysti väärässä, ja ehdin katselemaan töiden ulkopuolella lähinnä juna-asemia ja lentokenttiä. Tässä kaikki, mitä sain Instagramiin noiden kahden päivän aikana tallennettua:

Vasemmalla: Menolentoa odottamassa Helsingissä. Oikealla: Paluulentoa odottamassa Oslossa.

Vasemmalla: saapuminen lentokentältä Lillestrømiin. Oikealla: lähtö Lillestrømistä lentokentälle.

Siinäpä vasta työmatkan glamouria. ;)


* Instagram Travel Thursday aina joka kuukauden ensimmäisenä torstaina vietettävä blogitempaus, johon kuka tahansa voi osallistua. Tempauksen tarkoituksena on vahvistaa Instagramia matkainspiraation ja -tiedon levittämiskanavana, ja tuoda esille Instagramin matkailueksperttejä. Virallisina Instagram Travel Thursday – järjestäjinä Suomessa toimivat Destination Unknown, Kaukokaipuu sekä Veera Bianca. Osallistumisohjeet löytyvät täältä.

#IGTravelThursday: kaksi päivää Oslossa was last modified: 10 lokakuun, 2015 by Sari Venäläinen

Kommentit (8)

  • Työmatkoista jotenkin kuvittelee aina liikoja ja lopulta näkee just sen hotellin ja lentokentän. :D

  • Kun näin postauksesi otsikon niin eka ajatus mulla oli, että sun Oslo kuvat ovat menneet Instagramissa ihan täysin ohitse. Mutta nyt ymmärrän miksi...! :)

    • Haha! Juu, onneksi ehdittiin viime reissulla olemaan Oslossa useampi päivä ihan vaan loman merkeissä, muuten ois saattanut vähän harmittaa kun ei ehtinyt mitään erityistä näkemään tai edes syömään missään. :)

  • Joo, mulla on vähän sama ongelma täällä Guatemalassa. Onneksi maisemat tallentuu omaan päähän, vaikkei kameran muistikortille onnistukaan :)

    • Voi ihanuus tuota Guatemalaa! Milloinkohan toteutuu mun haaveilema Keski-Amerikan kiertomatka... Toivottavasti joskus :D

  • Hih, näin se oli minunkin työmatkailuaikoinani. Itse asiassa jätin silloin koko bloggailun, koska vaikka materiaalia ja reissuja olisi ollut vaikka kuinka paljon, ei aika riittänyt kuvailuun, saati sitten kirjoitteluun :)

    • Olisi ihanteellista, jos työmatkaan voisi aina yhdistää muutaman lomapäivän, jos kohde vain on tarpeeksi kiinnostava :D

Samantyylisiä