X

#IGTravelThursday: Parasta kesällä 2016

Tänä kesänä suuntasimme ensimmäistä kertaa idemmäs kuin koskaan aiemmin, ja ehdimme kolmessa viikossa kokea hyvän annoksen uusia tuulia, kummia makuja ja huumaavia tuoksuja.

Emme olleet erityisen kiinnostuneita Aasiasta ennen tätä matkaa, mutta nyt on jo katseltu uusia potentiaalisia matkakohteita mm. Japanista, Etelä-Koreasta, Thaimaasta ja Vietnamista. Ihan emme vielä ymmärrä monelle tapahtunutta hurahdusta Aasiaan, joten ehkä siihen tarvitaan vielä toinen matka maailman ääriin.

Kaikki kolme tämän kesän kohdettamme, Singapore, Bali sekä Hongkong olivat siinä määrin valokuvauksellisia, että Instagram lauloi hyvinkin ahkerasti koko tuon kolme viikkoa kun matkalla olimme. Tässä 15 lyömätöntä hetkeä, jotka tallentuivat muistoksi valokuva-albumiin!

1 – Jimbaran Beach Balilla. Turkoosin meren kohinaa ja polttavaa hiekkaa varpaiden alla.

2 – Näkymä meidän Hongkongin hotellihuoneen ikkunasta

3 – Yliannostus tuorepuristettuja mehuja

4 – Katuruoka Hongkongissa paikallisten seassa sekä vessapaperin käyttäminen lautasliinana

5 – Auringonlaskut Balilla

6 – Perinteiset balilaiset hieronnat

7 – Visuaalisten ärsykkeiden yliannostus Hongkongin Nathan Roadilla

8 – Maailman symppiksin bungalowimajoitus Amedissa

9 – Villa, jossa oli oma yksityinen uima-allas

10 – Singaporen Gardens by the Bay

11 – Balilaiset patsaat

12 – Muumikahvila hongkongilaisessa ostoskeskuksessa

13 – Kävelyretki Bunutanin kylässä

14 – Kookos.

15 – Ubudin riisipellot


Tämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday-tempausta, jonka järjestäjinä toimivat RIMMA+LAURA -matkablogi, Travellover ja Muru Mou -matkablogi. Katso lisätietoja ja osallistumisohjeet täältä!


Käy tykkäämässä La Vida Locan Facebook-sivusta, niin saat uudet päivitykset suoraan uutisvirtaasi. Seuraa seikkailuja myös Twitterissä (@sarrrrba), Snapchatissa (@vidalocasari) ja Instagramissa (@vidalocasari)!


Tallenna

#IGTravelThursday: Parasta kesällä 2016 was last modified: 1 heinäkuun, 2017 by Sari Venäläinen

Kommentit (19)

  • Ihania kuvatunnelmia! Mulla on hinku Aasiaan jostain syystä tällä hetkellä vähän laantunut. Kävin viime vuonna Singaporessa ja Malesiassa aivan hyvällä reissulla, mutta jotenkin tuo tämänkeväinen Peru sai mielenkiinnon suuntautumaan enemmän taas sille suunnalle. Mä elin Singaporessa noilla tuorepuristetuilla mehuilla. Niitä meni varmaan kaksi-kolme päivässä. Niin ihania <3

  • Bali on meiltä vielä näkemättä, kuten tuolta suunnalta Bangkok! - ja jonain vuonna vielä voisimme tehdä yhden Aasian reissun ne (ainakin) yhdistäen.
    Taitaa siinä vaiheessa olla matkablogeissa ylitarjontaakin hyvistä vihjeistä tuolle suunnalle - ja mikä parasta, kun monet bloggaajat ehkä vähän jo tuntevatkin meitä, niin voimme sitten saada ihan täsmävihjeitä Balin reissulle, jossa rannat ja aurinko eivät ole kovin tärkeitä, eikä yöelämä :-)

    • Bali oli kyllä mainio paikka, odotin enemmän sellaista bilepaikkaa, mutta ei se onneksi niin hurja ollut kuin olin kuvitellut. :-) Paljon löytyi rauhaa ja valokuvauksellisia maisemia!

  • Hei nyt on jo melkein epäreilua! :D Niin ihania ja tunnelmallisia kuvia, että tekisi mieli napata lennot heti, jos tili ei näyttäisi tyhjää ja työkuviotkin olisi epäselvät. Minä kaipaan Hong Kongiin niin kovasti, että sielua ihan jäytää... tai jotain sinnepäin. Hong Kong on lempikaupunkini koko maailmassa ♥ Singaporekin on ihan mukava, Balilla taasen en ole käynyt, mutta muuten kyllä Aasiaa reissannut ristiin rastiin. Kyllä se rakkaus sitä kohtaan aina nostaa päätään, vaikka viime vuosina olenkin siirtynyt koluamaan enemmän muita maanosia.

    • Hongkong oli kyllä tosi hieno paikka, aivan varmasti tulee käytyä vielä uudemmankin kerran. Ehkä ei nyt ihan niin, että erikseen lähtisi, mutta tällaisena välietappina aivan varmasti! ♥

  • Ei tarvitse ihmetellä miksi valitsit nämä kesän parhaimmistoon. Upeita ovat ja helppo uskoa miksi tämän matkan jälkeen katsotte jo seuraavaa reissua. Itse olen hurahtanut Singaporeen täysin. Honkkarit on valitettavasti vielä kokematta, mutta uskon sen olevan suurkaupunkien sarjassa sitä mikä vie meikäläisen mennessään. Mutta tuo Balin oma uima-allas, pienet kylät ja auringonlaskut... Siinä on sitä jotain mitä tarvitsisin tulevaan talveen! Ihana.

    • Heh, mä luinkin teidän Singaporen juttuja heti sen jälkeen kun oli tuolla käyty. :--) Rakastuin ihan täysin, pakko päästä pian uudelleen!

  • Näyttääpä tutulta.

    Oltiin noissa Balin kummassakin hotellissa monta vuotta sitten. Oletan, että ne olivat edelleen aivan yhtä ihania :)

  • Upeita kuvia! Vaikka viime talven reissun jälkeen olen edelleen aivan Aasia-ähkyssä, tuli näitä katsoessa pieni hinku taas tuonne päin maailmaa. No, sinne en mene ainakaan tulevana talvena, sillä se menee espanjaa opetellessa ja punaviinejä juodessa

    • Espanjan opiskelu ja punaviini sopisi kyllä kieltämättä mullekin..... ;--D !

  • Ei hitsi tuota veden väriä Jimbaranilla! Eikä tuo yksityinen uima-allaskaan huonolta näytä... :D Ihania tunnelmallisia kuvia.

    • Ei näyttänyt huonolta eikä varsinkaan tuntunut :--D ! Oi voi, pääsisipä jo takaisin.

  • Voiko tuorepuristetuista mehuista saada yliannostuksen? ;) Mä tein Singapore + Balin -kombon vuosi sitten kesällä, ja sopivat kyllä kivasti samaan reissuun mun mielestä! Itse olen kanssa kolunnut enemmän lattareita, ja vuosi sitten keväällä päätin, että nyt on Aasian aika... sanoisin kyllä, että molemmissa on omat ihanuutensa, molemmille mantereille palaan varmasti!

    • En ole ihan varma, todennäköisesti ei ;--D ! Ja joo, tosiaan sopii hyvin yhteen. Myös Hongkong oli ihan jees siihen päälle, vaikka Balin ystävällisten ihmisten jälkeen olikin vähän shokki, kun hongkongilaiset tuntuivat niin valtavan tylyiltä. :D

  • Kyllä näitä kuvia katsomalla muistuu mieleen, miksi olen hurahtanut Aasiaan. Mullekin sopii, että matkassa oli monenlaista. Rantaa ja kaupunkia, rentoutumista ja suurkaupungin hektisyyttä. Apua, kohta olen lentovaraussivulla...

    • Haha, jos joudut lentovaraussivulle, niin se on vain positiivista! :--D

  • Tuo eka kuva! <3 Just nyt on niin ikävä nuita valkoisia hiekkarantoja ja turkoosia merta. Ihan sama missä ne sijaitsis! Nimimerkillä väsynyt äiti :D

Samantyylisiä