X

N’avetta Sipoossa 🇫🇮

Matkalla Helsinkiturneelta kohti kotikontuja alkoi J:n tehdä kovasti mieli jäätelöä. Nopealla googlauksella päätimme nousta seuraavasta rampista ylös moottoritieltä, ja suunnistaa siitä vanhaan navettaan perustettuun N’avettaan, joka oli oikea klassikkoesimerkki siitä, mitä ”Vaihtoehto ABC:lle”-ihmiset pitävät lähestulkoon pyhättöinään tien varsilla.

Jäätelöä ei N’avetasta kuitenkaan saanut, mutta sitäkin loistavampaa palvelua ja piirakkaa!

Palvelun merkitys oli vierailuluhetkellämme erityisen tärkeässä asemassa, sillä olimme juuri paria tuntia aiemmin käyneet Katajanokalla pettymässä Johan & Nyströmiin, jossa olimme saaneet ylivoimaisesti surkeinta palvelua naismuistiin (ei ilmeisesti oltu tarpeeksi hipstereitä?). N’avetta oli kuitenkin paitsi äärettömän liikkis ja idyllinen, myös palvelutasoltaan upea paikka. Kaikki myynnissä olevat herkut oli kuulemma aivan omin kätösin leivottu, ja N’avetta itse kuvailee palveluitaan seuraavasti:

LeipomoKahvila N’avetta sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Sipoon Västerskogissa. N’avetta on aito perheyritys, jossa tarjoamme päivittäin omassa leipomossamme loihdittuja makeita ja suolaisia herkkuja sekä maistuvan keittolounaan. Teemme kaiken itse, alusta asti käsityönä ilman liukuhihnaa tai mittanauhaa. Pihapiirissämme on myös yksityisille sekä yrityksille vuokrattavat savusauna ja juhlasali, sekä pieni sisustuspuoti Villa Nokkonen.

Keittolounasta ei tällä kertaa maistettu, mutta hyvältä näytti sekin! N’avetta sijaitsee kätevästi puolivälissä matkaa Porvoon ja Sipoon välissä, joten jos on esimerkiksi pyörämatkalla Porvoota kohti, voi N’avetassa pysähtyä välipalalla. 5/5!

N’avetta Sipoossa 🇫🇮 was last modified: 20 kesäkuun, 2019 by Sari Venäläinen

Kommentit (6)

  • Härre gyyd miten herkullisen näkösiä leipomuksia! Tää täytyy ehdottomasti käydä tyyppaa itekkin kun ollaan takaisin siellä, kiitos vinkistä :)

    • On kyllä joo "hiuksenhieno" ero itse leivotulla ja valmispakasteella :D

  • Mahtavan näköinen paikka! Käyn Sipoossa aina välillä töissä, mutta tästä paikasta en ollut kuullutkaan! Kiitos vinkistä, ens kerralla täytyy poiketa täällä :)

    Ja vaikka sun blogi ei mikään pieni enään olekaan niin annoin sulle kuitenkin Liebster Awardsin, http://www.rantapallo.fi/postcards/liebster-award/ :)

    • Kiitos Miila! Ja poikkea ihmeessä Navettaan, ihana paikka. :)

Samantyylisiä