X

#IGTravelThursday: Viiden tähden hotellissa 🇪🇪

Minulla on työn alla ihan kokonainen iso postaus kunnollisine kuvineen meidän ihanasta hotellista Tallinnassa. Nyt kuitenkin päätin ottaa tilaisuudesta sekä mummon että vaarin, ja osallistua #IGTravelThursday:hin kun kerrankin oli jotain oikeita instamatkailukuvia saatavilla.

Mistä tietää majailevansa viiden tähden hotellissa?

1. Siitä että vessassa on puhelin. Tietysti.

2. Rakennus jossa yövyt on kaupungin korkein ja sinulla on näkymä merelle.

3. Lobbyn joulukuusi on niin hieno, että pysähdyt ihastelemaan sitä joka kerta kun kävelet siitä ohi. Harkitset ovelaa varkautta, jossa joulukuusi siirtyy lobbystä omaan olohuoneeseesi. Luovut ajatuksesta vain koska tiedät ettei huonekorkeus riitä ikinä.

4. Siitä että sinulla on kylpyamme, läpikuultava seinä sekä täysillä paahtava lattialämmitys.

5. Sinulla on myös oma henkilökohtainen kylpytakki, joka on niin iso että voisit hukuttautua sen sisään!

6. Kun tilaat huonepalvelusta ruokaa keskellä yötä, vastaanotat sen liian suuressa kylpytakissasi ja syöt ruokasi kankainen lautasliina asianmukaisesti sylissäsi. Syötyäsi soitat huonepalvelun siivoamaan astiat pois häiritsemästä.

7. Peset itsesti puurovellillä

8. Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä: juot tulikuumassa vaahtokylvyssäsi kuplivia juomia, mutta koska olet niin tottumaton alkoholinkäyttäjä joudut armottomaan nousuhumalaan heti ensimmäisestä huikasta.

Sellaista.#IGTravelThursday:n ohjeet ja muut infot löytyvät täältä.

#IGTravelThursday: Viiden tähden hotellissa 🇪🇪 was last modified: 20 kesäkuun, 2019 by Sari Venäläinen

Kommentit (10)

  • Hauska sattuma, kirjoitin hieman erilaisesta luksuksesta omassa blogissani tänään!! :) Upean näköinen hotelli, mikä hotelli tuo on?

    • Huomasin saman sattuman :D ! Oli Swissotel Tallinn. Tykättiin hirveästi!

  • Voi apua mä naurahdin ääneen tuolle viimeiselle lauseelle skumpasta ja vaahtokylvystä :D

    Ihanaa saada sut mukaan tempaukseen! Ootan innolla tulevia postauksia Tallinnasta.

    • Juu, mulle meinasi käydä hassusti, mutta onneksi olin ostanut vain sellaisen parin desin pullon.......................... :D

  • Swissotelhan vaikuttaa lähes poikkeuksellisen hyvältä viiden tähden hotellilta. Odotan jo innolla sitä varsinaista postausta. :) Tuonne vain on päästävä!

    • No ihan eri luokkaa todellakin kuin eräskin viisitähtinen Radisson Blu jossa oltiin Oslossa :) Aivan loistava hotelli.

  • Hoi! Blogisi ei oikein ilmeisesti toimi blogilistalla? Ainakin omalla kohdallani se sanoo että sivu on jotenkin väärä tai sitä ei löydy tai jotain sen suuntaista.

    Lisäksi tätä kommenttia kirjoittaessani en näe kirjoittamaani tekstiä koska se on vaaleanharmaa :D Itselläni on kyllä macbook joten ehkä ongelma on vain siinä.

    • Moi! Yritän ottaa selvää tuosta blogilista-asiasta että toimiiko vai ei ja jos ei niin miksi ei. Kiitos!

      Mulla on iMac joten en usko että vika on macbookissa.. Oon ite huomannut saman, että kommenttiosion teksti näkyy tosi pienenä ja vaaleana, joskin kyllä tästä selvää saa kuitenkin. Tuo vaan on sellainen asia, ettei mulla ole aavistustakaan että mistä kohtaa sitä säädetään :D :(

Samantyylisiä