X

Ihanaa kylmyyden keskellä – TOP-10 Matkablogit 2016

En ole talvifani. Välttelen lunta, jäätä, pakkasta sekä talvisia ulkoiluretkiä aina kun vain suinkin mahdollista. Silti yhtenä pahimmista pakkaspäivistä halusin mielenhäiriössä astua jalallani pakollista koiran ulkoilulenkkiä pidemmälle.

Vaan enpä kovin kauas päässyt, vain alle parin kilometrin päähän Hamarin rantaan, jossa päädyin kävelemään tutisevin askelin Porvoonjoen päälle. Kuvissa maisema näyttää toki kauniilta, mutta turha tässä on romantisoida sen kummemmin huurtuvia hiuksenpätkiä kuin kengän alla narisevaa luntakaan – kamalaa se oli, ja kesää jo kovasti odotan. Matkakuume on huipussaan, ja niin myös sen tuoma ahdistus – minne sitä lähtisi tänä vuonna ensimmäiseksi?

Tällä hetkellä vaihtaisin mieluusti lumikolan lähes minkä tahansa sortin rommikolaan.

Onneksi kuitenkin kaiken tämän kylmyyden keskellä on tullut vastaan myös mieltä lämmittäviä yllätyksiä – esimerkiksi se, että La Vida Loca 2.0 listattiin juuri yhdeksi Suomen TOP-10 matkailublogeista. Tämä on minulle valtava kunnia, ja paitsi suurin myös nöyrin kiitos tästä kuuluu luonnollisesti kaikille teille ihanille blogini lukijoille! KIITOS! ♥

Olisiko tämä siis sopiva hetki kerätä risut ja ruusut menneeltä vuodelta? Kerro minulle kommenttiboksissa postaustoiveesi, kysy jotain tai kerro mikä blogissa kaikkein eniten ärsyttää. Millaista postauksista tykkäät erityisen paljon ja mitä ehkä toivoisit enemmän? Palaute on tärkeää, vaikka blogia ensisijaisesti kirjoitankin ihan vain itseni tähden.

Tässä kuvassa näkyy tässä blogissakin pariin otteeseen esille noussut Tornikallio. Tuon mäen laelta olen kirjoittanut #Suomiretki-jutun puoli vuotta ja 40 astetta sitten.

”Tietä käyden tien on vanki, vapaa on vain umpihanki.”


Käy tykkäämässä La Vida Locan Facebook-sivusta, niin saat uudet päivitykset suoraan uutisvirtaasi. Seuraa seikkailuja myös Twitterissä (@sarrrrba) ja Instagramissa (@vidalocasari)!


Ihanaa kylmyyden keskellä – TOP-10 Matkablogit 2016 was last modified: 23 tammikuun, 2016 by Sari Venäläinen

Kommentit (51)

  • Onnea!
    tykkään lukea matkakokemuksia ja tietysti myös matkavinkkejä

  • *** Kommenteissa saattaa esiintyä pientä lagia, tulevat kyllä perille normaalisti mutta eivät heti näy kommentin kirjoittajalle. Yritän fiksata kuntoon, mutta en vielä tiedä miten! ***

    Kiitos kärsivällisyydestä. :)

  • Voitais ehkä vaihtaa päiväksi tai pariksi paikkaa, koska miulla on oikeesti ikävä Suomen talvea. Pari päivää olisi kyllä varmaan tarpeeksi. :)
    Postausvinkkejä ei tuu mieleen, miulla on vielä paljon vanhoja postauksia lukematta, täytyy käydä niitä pikkuhiljaa lukemassa. Erityisesti kiinnostaa Meksikon jutut, se on meillä ensi vuonna toivon mukaan edessä. Onnea listauksesta! :)

    • Kiitti! Ja mulle sopii vaihto erinomaisesti, mutta haluan enemmän kuin pari päivää! :D

  • Moi Sari! Oli kiva tavata matkamessuilla. Tämä on ensi vierailuni sun blogissasi, mutta jään kiinnostuneena seuraamaan, mitä tulossa on. T. Laura Alan maailma -blogista

  • Tästä blogista on jäänyt mieleen lähinnä keittiökatastrofi. Jotenkin tuollaiset mullistukset aina jäävät mieleen, olen kai ekstremofiili. Suomiretket kuitenkin kiinnostavat aina, Hamarissakin olen pyörinyt joskus. Minäkin vaihtaisin lumikolan mihin tahansa muuhun kolaan. No, eipä tartu sikaflunssa, kun on koko tammikuun sisällä. Minäkin odotan kesää ja reissuja ja vihaan lunta.

    • Lumi on kamalaa! Onneksi nyt sataa vettä, niin päästään siitä ja voidaan keskittyä kevään odotteluun. :)

  • Porvoon kyllä mieltää aina jotenkin kesäkaupungiksi. Talvella siellä näyttää näköjään vaan... talvelta.
    Viime aikaisista sun jutuista toi Berliini on kiinnostanut, koska itsellä alustavalla asteella olevia suunnitelmia sinne. Yleisemminkin reissukokemukset kiinnostaa.

    • Porvoo on myös hyvä joulukaupunki! Mua jotenkin aina naurattaa kun jostain kaupungista sanotaan että se on "kiva kesäkaupunki", kaikki kaupungithan on kesällä kivoja ;D !

  • Onnea muru listapaikasta! Se kuuluu sulle!
    Minä en osaa mieltää blogia jukeboksiksi, josta voi tilata mieluisia juttuja. Minusta pitää tuottaa sydämellä sellaisia jurruja, joita itse haluaa tehdä ja jollaisia itse myös haluaisi lukea.

  • Rommikola kelpaisi itse kullekin! Mä toivon Annika Travelloverin tapaan, että kirjoitat jatkossakin sellaisia juttuja, joita itse tykkäät kirjoittaa. :) Onnea vielä hienosta sijoituksesta, olet sen ansainnut!

    • Enkä mä edes erityisemmin välitä rommista! Kertonee jotakin tilanteen epätoivoisuudesta. ;)

      Kiitti!

  • Onnea hienosta kunnianosoituksesta! :) Talvella on tosiaan hirveen kaunista ja tykkään siitä periaatteessa, mut jostain syystä tulee silti ulkoiltua vähän. Kuviakaan ei tule oikein otettua, kun näpit jäätyy :D

  • Onnittelut ja lähinnä kannustan kirjoittamaan itselle mieluisia juttuja, joita sitten höystää hienoilla kuvilla :)

    • Kuvaaminen onkin yksi parhaista jutuista tässä touhussa :) Kiitti!

Samantyylisiä