X

1+6 juttua, jotka eivät kiinnostaneet ketään

Yleensä postausten lukijamäärät ovat satunnaisia kävijäpiikkikeikkoja lukuunottamatta melko samaa tasoa. Mutta missä vain on bloggaajia koolla, nousee jossain vaiheessa keskustelua väistämättä esiin toistuva aihe:

”Kirjoitin omasta mielestäni loistavan jutun, mutta se ei kiinnostanut ketään”

Yksi tällainen omasta mielestäni loistava postaus on ollut keväällä Wienistä kirjoittamani tarina Makkaramiehen vaimoksi Tonavan rantatörmälle. Tarinassa J oli vähällä vaihtaa minut makkaraan, tai ainakin jätti pantiksi makkarakioskille rahanhakumatkan ajaksi. Silti, ei yhtään kommenttia, ja sivulatauksia minimaalinen määrä.

Hirvittävä vääryys, mutta ehdotan: annetaan näille vielä toinen mahdollisuus! Tässä siis kuusi muuta sellaista postausta, joiden lukijamäärät ovat jääneet pieniksi verrattuna muihin:

1 – Torinon käärinliina

Katolisen kirkon käytännön pila, vai oikeasti Jeesuksen kuolinliina? En käsitä miksi ainut liikenne tähän postaukseen tulee raamattufoorumilta. ;-)

2 – Smart City-hankkeita Mikkelistä Milanoon

Vierailumme Milanon älykkäässä kaupunginosassa ei ole kiinnostanut muita, kuin satunnaisia Cleantech-intoilijoita Twitterissä. Minusta(!) aihe oli tavattoman mielenkiintoinen.

3 – Tunti Kurun luontopolulla

Pikainen ekskursio Kultaranta Resortin luontopolulla. Ehkei tästä blogista sitten niin paljon etsitä ja haluta löytää outdoor-juttuja? Turhaan tuli rämmittyä rämeikössä tämän kuvan takia…

4 – Zermatt yläilmoista

Sydän verta vuotaen myönnän: ei ehkä tarinallisesti mikään huippujuttu, mutta kuvat ovat yhdet ihanimmista. Katso siis edes kuvat. ♥

5 – #Suomiretki naapurikalliolle

No joo, ehkä kotimaanmatkailu ei tosiaan sitten ole minun kuppini teetä.

6 – Itävallan kansalliskirjasto

C’mon! Tämähän oli ihana! Ainakin kuvat olivat… Ehkä kirja- ja kirjastointoilijoita sitten tosiaan on Suomessa valtavan vähän.

Lopuksi haastan kaikki ihanat bloggaajaystäväni kaivautumaan omien pohjanoteeraustensa kimppuun, ja tekemään niistä omat postauksensa. Annetaan mielenkiinnottomille postauksillemme vielä yksi mahdollisuus, ja tehdään jatkossa pelkkää priimaa. ;-)


Käy tykkäämässä La Vida Locan Facebook-sivusta, niin saat uudet päivitykset suoraan uutisvirtaasi.
Seuraa seikkailuja myös Twitterissä (@sarrrrba) ja Instagramissa (@vidalocasari)!
Voit myös tilata uusimmat artikkelit suoraan sähköpostiisi tästä.


1+6 juttua, jotka eivät kiinnostaneet ketään was last modified: 11 joulukuun, 2016 by Sari Venäläinen

Kommentit (27)

  • Haaste vastaanotettu! Ja kun aikaa on, lupaan lukea nuo kaikki sinun - tai ainakin katsoa kuvat. :D
    P.s. Tämä oli hulvaton!

  • Nauratti tuo raamattufoorumi... :D Välillä sitä itsekin tuijottelee jotain hakusanoja tai viittauspolkuja, että mitä hemmettiä. Ja aikanaan muistan, että ensin tuli useampikin toive jostain tietyn tyyppisestä postauksesta, mutta lopulta kaiken sen vaivan jälkeen kukaan ei edes kommentoi valmista tuotosta :D ...ja sitten joskus ne maailman avuttomimmat aivopierut saavat isoimmat klikkausmäärät. On se. Bloggaaminen.

    • Haha, joo mun suuria menestysteoksia on olleet mm. juttu, jonka otsikko oli tyyliin "shokkipaljastus, katso kuvat"! :--D

  • Ihan mahtava juttu! :D Pitääkin mennä heti tutkailemaan omia pohjanoteerauksia, sillä kyllä ne (ehkä?) ansaitsee toisen mahdollisuuden!

  • Älä nyt hei, on meitä kai muutama jotka uskollisesti lukevat jokaisen postauksen aiheesta riippumatta! :D Joskin kommenttia tulee jätettyä hävettävän vähän nykyään, mutta luen useimmiten blogit työmatkaa kävellessä, ja pelkkä lukeminenkin on jo vähän hasardia brittiliikenteen seassa kommentoinnista puhumattakaan.

  • Hahaha, aivan loistava :D Aion kyllä tarttua haasteeseen kunhan nää tän hetkiset matkajutut on taputeltu :D Mahtava idea :D ja lupaan minäkin käydä tavaamassa sun "huomiotta" jääneet postaukset :)

    • Hahaa, mahtavaa! Mä olen joskus aikoja sitten lukenut tällaisen vastaavan jostain lifestyleblogista, hauska nähdä nyt millaiset jutut ovat matkablogiskenessä jääneet vähän vähemmälle huomiolle! :D

  • Oh my!! Tää on niin tuttua. Saatan pakertaa ihan MAHTAVAN postauksen kimpussa useamman päivän ja noin, ei yhtään kiinnostusta. Jää ihan heti kaikkien varjoon. Saako tehdä siis 365 + 1 juttua, jotka eivät kiinnostaneet ketään - postauksen? :D

  • Heh, pitäisikin kaivaa "parhaat" palat tästä vinkkelistä :D

    Pakko oli käydä katsomassa Zermatt-kuvat, ja oli kyllä katsomisen arvoiset :)

  • Aivan mahtava juttu, oli pakko tarttua samaan aiheeseen heti: http://kohteenamaailma.fi/matkailu/unohduksissa-olevat-jutut/

    Tuo Itävallan kansalliskirjasto on kyllä aivan upea, miten olen sen missannut kahdella Wienin reissullani? Tosin ne reissut on ollut enemmän urheilun ehdolla, mutta on siellä ehtinyt paljon kaupunkiakin katsastamaan. Luokitellaan tämä postaus siis luokkaan museo, ei niin kiinnostava yleiselle massalle kuin esimerkiksi kiva viinibaari. Meillehän toki kävisi molemmat :-)

      • :-D Voisi tietysti, siinäpä konsepti! Olisi ainakin hulppeat puittee Itävallan kansallispuistossa tarjolla! Münchenissä oli juutalaismuseossa baari - tykkäsin! Oli oikein mukava tapa lopettaa näyttelyjen katsominen juomalla pullo erinomaista israelin olutkulttuurille tuotettua pienpanimolutta.

  • Tää on hauska! Pakko ottaa haaste vastaan ja kaivella omiakin blogiarkistoja.

Samantyylisiä