X

Maaliskuussa Jordaniaan 🇯🇴

Talvilomakohteen valinta oli tänä vuonna kohdallamme harvinaista pitkämielisyyttä vaativa prosessi. Selasimme lentoja, majoituksia, sitten taas lentoja, sitten taas majoituksia. Päätimme lähteä Balille, sitten Malediiveille, sitten taas Balille, välillä kurkkasin lentoja Meksikoon.

Lopulta totesimme, että kaikissa edellä mainituissa kohteissa haluamme viettää enemmän aikaa kuin nyt käytettävissä olevan viikon, ja päätimme säästää unelmarannat ja tequilat tuonnemmaksi. Tämän jälkeen piti vielä seuloa tilalle sopiva kohde – sellainen, jossa olisi maaliskuussa edes jonkin verran aurinkoa ja lämpöä, mutta joka kuitenkin sijaitsisi siedettävän lentomatkan päässä. Mielellään saisi olla jotain vähän perusjännästä jännempää.

Ja sitten me varasimme lennot Aqabaan.

Lennot huonoilla lentoajoilla irtosivat hämmästyttävän halvalla, ja majoituskulut katetaan kokonaan HHonors-pistetililtä. Näin matkasta muotoutuu kuin huomaamatta mukavan edullinen pieni pako arjesta – tämä sopii hyvin, koska matkaunelmia on vielä monta muutakin toteutettavana tälle vuodelle ja siitä eteenpäin.

Nyt on kuukausi aikaa tutkia mitä kaikkea siellä Jordaniassa voisikaan puuhailla – hyviä vinkkejä olen löytänyt jo mm. Metallimatkojen Annen ja Markuksen blogista. Tällä hetkellä eniten kiinnostaa tietysti Petra, ja sen lisäksi Wadi Rumin laakso. J ajatteli opetella sukeltamaan, siihen Aqaba on mainio tukikohta. Vierailu Israelin puolella kiinnostaisi myös.

Huh. Miten maltan odottaa?


Käy tykkäämässä La Vida Locan Facebook-sivusta, niin saat uudet päivitykset suoraan uutisvirtaasi. Seuraa seikkailuja myös Twitterissä (@sarrrrba) ja Instagramissa (@vidalocasari)!


Maaliskuussa Jordaniaan 🇯🇴 was last modified: 20 kesäkuun, 2019 by Sari Venäläinen

Kommentit (6)

  • Ihanaa! Saako kysyä paljon maksaa lennot Jordaniaan? Olen laiska googlaamaan, mutta tekisi mieli itsekin palata sinne suunnalle. Omasta reissusta Petraan on jo reilut 19 v. joten muistot on vähän hatarat ja todellisuuskin varmaan jo toisenlainen. :)

  • Jordania on mahtava maa, hyvin valittu! Mä reissasin Jordanian muutama vuosi sitten päästä päähän. Wadi Rum ja Petra jäivät tietysti päällimmäisinä mieleen. Petrassa riittää nähtävää pidemmällekin päivävaellukselle, ja aarrekammio on kaunis näky myös yöllä. Sinne ei enää pääse sisälle ja se aiottiin ulkopuoleltakin suojata lasilla. En tiedä onko niin jo tehty vai oliko se kokonaan jordanialaisten huhupuhetta.

    • Ihanaa! Alkuun olin vähän näreissäni, kun olin jo niin ehtinyt ihastua ajatukseen itsestäni Malediiveilla, mutta nyt osaan jo iloita tästäkin päätöksestä. :) Onneksi ei tarvitse ihan hirveän kauaa odottaa!

Samantyylisiä