X

TOP-10 Postaukset 2015

Analytiikkahirmu täällä tervehdys! Kävin läpi koko vuoden tilastoja, ja koostin luetuimmista jutuista TOP-10-listan. Tämän koostamiseksi olen tutkinyt uniikkien lukijoiden määrää, tosin sivulatausten perusteella lista olisi ollut pääpiirteittäin sama. Muutama yllätys mahtui tietysti mukaan, mutta mikäs sen hauskempaa!

TOP-10 ARTIKKELIT LA VIDA LOCA 2.0-BLOGISSA VUONNA 2015:


1. Koe nämä Porvoossa

Porvoon sijoituttua hopeasijalle taloustutkimuksen vetovoimaisten suomalaisten matkailukaupunkien vertailussa toukokuussa, ja sen kunniaksi päädyin listaamaan 10 näkemisen arvoista juttua Porvoossa piipahtaville. Ei ehkä omasta mielestäni mikään maailman mullistavin postaus, mutta sijoittui silti kärkeen tässä vertailussa.

2. Mitä maksaa kolmen viikon road trip Euroopassa?

Kirjasin ensimmäistä kertaa ikinä kuluja ylös kolmeviikkoisen road trippimme aikana, ja kuluerittelypostaus kiinnosti uteliasta kansaa vielä odotettuakin enemmän. Toivottavasti tästä postauksesta on hyötyä jollekin, joka suunnittelee samanlaista reissua!

3. Radisson Blu Marina Palace

Syysretkellä Turussa kokeilimme Radisson Blu Marina Palacen kulmasviittiä ja ihailimme saunasta näkymää Aurajoelle. Turkuun täytyy päästä uudestaan vaikka keväällä! Jäi vielä monta asiaa syömättä… Krhm.

4. Tallink Star Business Lounge

Marraskuinen matka Tallinnaan taittui kivasti Tallinkin Business Loungessa, jossa oli tarjolla kuohujuomaa ja muita herkkuja.

5. Ihanat kamalat blogiyhteistyöt

Seurasin toukokuussa Pallontallaajien keskustelufoorumilla keskustelua, jossa paheksuttiin lisääntynyttä mainontaa matkablogeissa. Siitä inspiroituneena kirjoitin pienen kannanoton!

6. Must see – NOT

Voiko kukaan oikeastaan edes matkustaa väärin? Tulenkatkuista (ainakin melkein) tekstiä siitä, miten toisten matkustamisten tai matkustamatta jättämisten arvostelun voi viimeistään nyt unohtaa.

7. Maanjäristyksen runtelema Nepali tarvitsee matkailijoita

Syyskuussa otin kantaa Nepalin tilanteeseen – maanjäristys pelästytti pois suuren määrän matkailijoita, joita Nepalin köyhä kansa juuri nyt eniten tarvitsee.

8. HERE Maps ja ilmaiset offline-kartat

Vedimme kesäisen road trippimme onnistuneesti kasaan HERE Mapsia ja sen ilmaisia offline-karttoja käyttämällä, ja tämä onkin ollut julkaisunsa jälkeen yksi blogini googletetuimmista aiheista.

9. Sensaatiopaljastus – katso kuvat!

Päivä bloggaajan kanssa, eli mitä teen kun en matkusta. Tämän myötä kävi mielessä, että pitäisikö sitä vaihtaa genreä jos tämä todella on näin kovin kiinnostavaa… ;D

10. Vaihto-oppilasvuosi pakolliseksi kaikille!

Pääsenkö tällä kannanotolla presidentiksi? Väitän että moni ongelma maailmassa poistuisi, jos kaikki teinit kävisivät maailman laidalla kokeilemassa siipiään vaihto-oppilaina.


Käy tykkäämässä La Vida Locan Facebook-sivusta, niin saat uudet päivitykset suoraan uutisvirtaasi. Seuraa seikkailuja myös Twitterissä (@sarrrrba) ja Instagramissa (@vidalocasari)!


TOP-10 Postaukset 2015 was last modified: 29 joulukuun, 2015 by Sari Venäläinen
Samantyylisiä