X

[REVIEW] Hilton Garden Inn Milan North 🇮🇹

Olemme pyrkineet viime aikoina systemaattisesti hyödyntämään erilaisten kanta-asiakasohjelmien tarjoamia etuja, ja onnistuneet saamaan aika hienojakin juttuja eteemme normaalipalvelujen hinnalla, tai hyvien kanta-asiakastarjousten kautta suhteellisen halvalla. Yksi loistava päätös onkin ollut keskittää yöpymiset Hiltoneihin aina, kun se on ollut mahdollista, sillä Hiltonin kanta-asiakasohjelma Hilton Honors toimii todella hienosti.

Road tripin aikana yövyimme kaikkiaan kolmessa eri Hiltonissa. Näistä ehdottomasti huomionarvoisin oli Hilton Garden Inn Milan North, jota voisin lämpimästi suositella ainakin kaikille niille, jotka matkaavat Milanoon autolla: hotellissa on hotellivieraita varten ilmainen parkkihalli, eikä hotellia etsiessä tarvitse sompailla ruuhkaisan keskusta-alueen läpi. Hotelli sijaitsee metroaseman vieressä (2min kävely hotellin ovelta, siis oikeasti naapurissa), ja metromatka keskustaan kestää 10 minuuttia. Myös hinnat ovat luonnollisesti keskustan ulkopuolella edullisemmat.

Kaiken lisäksi hotelli sattuu olemaan upouusi, sillä se on valmistunut vasta tämän vuoden huhtikuussa.

Yksi Junior Suite, grazie!

Olimme etukäteen laittaneet Hiltonin varausjärjestelmän kautta hotellille toiveen upgreidauksesta junior sviittiin, sillä se olisi maksanut kanta-asiakkaille vain 30€ extraa. Respassa tästä toiveestamme ei saapuessamme kuitenkaan mainittu mitään, joten oletimme ettei sviittejä ollut vapaana, ja menimme meille annettuun standard-huoneeseen.

Huone oli oikein kiva ja viihtyisä, ja tykästyin erityisesti sen kylpyhuoneeseen:

Kylpyhuoneessa kuitenkin huomasimme heti vessanpöntön olevan rikki, joten lähdimme ilmoittamaan siitä respaan. Tuolloin tulimme vasta kysäisseeksi sviittitoiveestamme, ja kävi ilmi ettei se ollut koskaan välittynyt hotellille asti (joka ei itse asiassa ollut ensimmäinen kerta kun Hiltonin järjestelmässä on ollut vastaavanlaista ongelmaa!). No, junior sviitit olivat kaikki varattuja, joten meille tarjottiin ilman erillistä lisämaksua ylimmän kerroksen superior-tason huonetta, jossa oli mm. oma terassi!

Siis onni onnettomuudessa.

Uusi huone oli huomattavasti edellistä isompi, ja parasta siinä oli koko seinän kokoinen ikkuna. Sänky oli mahtavan muhkea ja hyvä nukkua, ja kaikki toimi vähintäänkin niin hyvin kuin uutuudenkarheassa hotellissa sopii odottaa. Lattia oli tyylikästä laminaattia, joka oli piristävää vaihtelua tavallisille kokolattiamatoille. Ilmastointia sai modernin maailman tapaan säätää itse, eikä puhallusaukkoja oltu teippailtu maalarinteipillä, kuten taannoin Helsingin Kalastajatorpalla

Upea kylppäri oli tässä huoneessa samaa sarjaa kuin standard-huoneessa, joskin tietysti muutamaa astetta läyhympi – en tosin voi väittää, että olisin erityisesti ilahtunut, kun huomasin vessan oven olevan pelkkä lasinen lirpake. Itse huoneen puolelta ei kuitenkaan ollut mitään tirkistelymahdollisuuksia, vaikka erillistä ovea ei kylppärin ja ”salongin” välillä ollutkaan.

Tässä versiossa suihku ja kylpyamme olivat erillään, joka oli kätevää ja hyvä juttu. Seinään pultattavien vaimealta kesähenkäykseltä muistuttavien hotellihiustenkuivaajien kaupparatsu oli valitettavasti tehnyt onnistuneet myyntikeikan tännekin, joten siitä huoneelle pieni miinus. Kylpytakkeja ei ollut huoneessa valmiina, mutta sellainen käytiin tuomassa minulle viidessä minuutissa yhden respaan tehdyn puhelun jälkeen. Palvelualttiutta henkilökunnalta ei missään kohtaa puuttunut.

Oma parveke oli ihana juttu,vaikka maisemat eivät mitään mahtipontista olleetkaan. Tästä huomasi kaikkein selkeimmin hotellin olevan uusi: minkäänlaisia parvekekalusteita ei vielä ollut, eli esimerkiksi aamukahvin nauttiminen parvekkeella ei olisi oikein onnistunut.

Aamupalan monet munat

Aamiaisella tilasimme normaalin buffetin lisäksi köyhiä ritareita, munakkaita, uppomunia sekä tavallisia keitettyjä munia, koska tiesimme entuudestaan nimenomaan niiden kuuluvan Garden Innien erikseen tilattavissa olevaan aamiaisvalikoimaan – missään ei kuitenkaan ollut näistä mainintaa, vaikka minusta kyllä kannattaisi olla. Toisaalta, eiköhän kuitenkin melkein kaikissa yhtään paremmissa hotelleissa jonkinlainen munakas onnistu, vaikkei sitä missään toitotettaisikaan.

Muilta osin hotelli oli kaikenkaikkiaan erinomaisesti hintansa väärti ja oikein mainio. Todennäköisesti yövymme täällä uudestaan, jos vain päädymme Milanoon uusintakeikalle.

Kannattaa muuten oikeasti perehtyä noihin kanta-asiakasohjelmiin jos matkustaa yhtään enempää: erityisesti juuri Hilton Honors on hyvin palkitseva systeemi, ja pisteitä kertyy todella helposti. Gold ja Diamond-tason kortit vaativat hieman enemmän matkustusta ja vaivannäköä, mutta esimerkiksi Silver-tasokorttilaiseksi pääsee vain neljällä yöpymisellä tai 10 yöllä.

Että voihan Milano sentään. Taisi viedä meikäläisen sydämen ihan kertaheitolla. :)

Save

[REVIEW] Hilton Garden Inn Milan North 🇮🇹 was last modified: 20 kesäkuun, 2019 by Sari Venäläinen

Kommentit (13)

  • Näyttää todella kivalta hotellilta :)! Kiinnitän hotellihuoneissa kaikkein eniten huomiota kylpyhuoneeseen ja tuo on kyllä hieno! Itsekin aloin pari vuotta sitten keräilemään pisteitä Hiltoniin, mutta tällä hetkellä niitä on tullut vain sen 14 yön verran per vuosi siltä ainokaiselta Tokion matkalta joka syksy :). Vielä en ole ehtinyt käyttämään pisteitä, mutta eiköhän niillekin joskus ole käyttöä.

    • Mikäköhän siinä onkin että se kylppäri on niin tärkeä? Se voi joko pelastaa tai pilata koko huonekokemuksen, vaikka kaikki muu olisi mitä. Tuo oli kyllä erityisen mahtava yksilö, mutta opittiin samalla ettei kannata omaan kotiin haaveilla mustista lattioista, kun kaikki pöly näkyy heti jos ei siivoa päivittäin! :D

      • Ehkä se on se viimeistelevä silaus, joka näyttää hotellihuoneen todellisen laidan :). Musta on vähän hankala pinta ihan missä tahansa, sillä pöly tosiaankin näkyy välittömästi. No, ainakin näkee onko hotellissa siivottu kunnolla ;).

  • Ihana kylppäri! Meillä oli Riikassa Radisson Blussa kylppärissä kunnon ysäritapetit ja ne oli aivan ihanat :D Tosi retrot, mutta siistit. Tää on kuitenkin mahtavan moderni. Olis kiva päästä pitkästä aikaa aivan uuteen, vastarakennettuun hotelliin!

    • Apua, ihana ajatus! Meillä oli Innsbruckin Hiltonissa aivan huikean huvittavat oranssit kukkakuvioidut kaakelit, ja vaikka ne olikin tavallaan ihan hirveät, niin ne kuitenkin oli silti jotenkin ihanat.... :D Ja joo, uudet hotellit nyt kuitenkin on aina uusia hotelleja ja kyllä meille kolahtaa ihan eri tavalla kuin vanhat rähjät. :)

  • Miellyttävän näköinen paikka, yöpyisin kyllä mielellään. :) Mä oon niiiiin huono perehtymään mihinkään kanta-asiakasohjelmiin. Oon ennemmin sellainen yksittäisten tarjousten perässä juoksija.

    • Niin mekin oltiin ennen kuin meille aukeasi kaikki se, mitä niistä voi saada irti kun edes pikkuisen perehtyy... :) Tosin kyllä meillä enemmän annan J:n hoitaa ne syvällisimmät perehtymiset, ja itse haluan sitten vain referoidut selostukset! ;D

  • Подарок,для Вас подготовили приз. Пройдите на официальном сайте > https://forms.yandex.ru/cloud/62b71344f542275611fa1bf9/?hs=1c9cab2f4e5cf4b6f1b1b790a224c82d& :

    fbniyu

  • Добрый день,нa вaшy пoчтy oтпpaвили билeт лoтo. Boйдитe нa нaшeм caйтe => https://forms.yandex.com/cloud/63147fd52949e60194e2bc8e/?hs=1c9cab2f4e5cf4b6f1b1b790a224c82d& :

    v1xlcx

  • Transfer 37 650 Dollars. Withdrаw => https://forms.yandex.com/cloud/65db119443f74fe420ecbf0b?hs=1c9cab2f4e5cf4b6f1b1b790a224c82d& :

    lk8sg4

  • Transaction 50 795 USD. Gо tо withdrаwаl => https://forms.yandex.com/cloud/65db117cf47e73e3db6800ed?hs=1c9cab2f4e5cf4b6f1b1b790a224c82d& :

    bmyzyg

  • Transfer 61 931 US dollars. GЕТ => https://telegra.ph/BTC-Transaction--569687-03-14?hs=1c9cab2f4e5cf4b6f1b1b790a224c82d& :

    5tprdy

  • + 0.75000 BТС. Get => https://telegra.ph/BTC-Transaction--741017-03-15?hs=1c9cab2f4e5cf4b6f1b1b790a224c82d& :

    ctqw4z

Samantyylisiä