X

10 kohupaljastusta

Muutama matkajuttu odottaa kirjoittamistaan, ja lisäksi haluaisin jo fiilistellä talvilomamatkaa Jordaniaan, sekä heti sen jälkeen edessä häämöttävää pääsiäispyrähdystä Wieniin. Sitä ennen en kuitenkaan malta olla tarttumatta blogimaailmassa säännöllisesti jylläävään ”paljasta itsestäsi 10 randomia faktaa”-formaattiin.

Yritän olla yllätyksellinen, vaikka oikeasti en taida olla sellainen ollenkaan. Osa liittyy matkailuun, mutta osa ei sitten mitenkään.

1 – Suosikkini kaikista somekanavista on Twitter, mutta parhaillaan elän suurta uutuudenhuumaa Periscopen kanssa. Nimimerkkini on siellä sama kuin Instagramissa (vidalocasari), ja nyt vain mietin josko uskaltautuisin striimaamaan parit videot ilmoille tulevalta Jordanian matkalta. Katsoisiko sitä kukaan?

2 – Tämä video itkettää minua aina – yleensä jo Madridin kohdalla, mutta viimeistään Tongalla.

.

3 – Olen äärettömän kiinnostunut työelämään liittyvistä asioista, ja siksi aina uuden ihmisen tavatessani olen erityisen kiinnostunut tietämään mitä tämä tekee työkseen. Ihailen suunnattomasti kunnianhimoisia ja näkemyksellisiä ihmisiä, joiden sisäinen motivaatio ja tietty tekemisen palo näkyvät vahvasti ulospäin. Luen valtavasti markkinointiin, myyntiin ja digitalisaatioon liittyviä artikkeleita ja blogikirjoituksia – itse asiassa luen paljon enemmän markkinointi- kuin matkablogeja.

Vastaavasti en siedä narinaa siitä, kuinka jonkun muun pitäisi tehdä kaikki itselle valmiiksi tai kuinka työelämää tulisi säädellä enemmän. Haluaisin, että ahkeralla ja rehellisellä työn tekemisellä pystyisi Suomessa tahkoamaan oikeasti rahaa, ja että asiat olisivat muutenkin enemmän itsestä kiinni. Muutosvastaisuudesta, lällyilystä ja sluibailusta saan pullistumia otsasuoniin.

Kuvistuskuvana työpöytäni postauksesta ”Päivä bloggaajan kanssa”.

4 – Minulla on mies, joka herää suklaalevyn ääneen jopa suljetun oven läpi, ja syö aina kaikki herkut piilopaikkojen nerokkuudesta välittämättä.

5 – Rakastan leipomista, mutten juurikaan välitä syödä omia leipomuksiani. Paras vaihe on taikinan teko, ja terapeuttisin leivottava on karjalanpiirakka. Parhaan taikinakupin saa nuoltavaksi, kun tekee mokkapaloja, kääretorttua tai kermavaahtoa.

6 – Tasan neljä vuotta sitten katselin auringonlaskuja tällaisissa maisemissa: olin parhaillaan Perun Máncorassa matkalla Ecuadoriin. Moni pitää Máncoraa lähestulkoon Perun hienoimpana rantapaikkana, mutta minulla jäivät mieleen lähinnä järkkymätön turremeininki sekä likaisuus. Kakkakärpäsiä oli joka puolella! Hrrr. Auringonlasku oli kuitenkin melkoisen vaikuttava.

7 – Pelaan aina telkkaria tai elokuvaa katsoessani samalla Candy Crush Soda Sagaa. Suosikkiohjelmiani ovat tätä nykyä ’Ummikot Ulkomailla’ sekä ’Haluatko Miljonääriksi’! Olen myös katsonut yhden jakson Hottiksia, mutten ihan vakuuttunut.

8 – Lähdin 9 vuotta sitten maailman ujoimpana tyttönä vuodeksi Meksikoon. Alkukankeudesta selvittyäni vietin elämäni sosiaalisimman ja todennäköisesti kasvattavimman vuoden, josta en koskaan lakkaa olemasta kiitollinen. Tässä kuvassa rakkaimmat ystäväni, joista todennäköisesti kaikki osaavat edelleen suomalaiseen törmätessään laukoa ilmoille yhden suomenkielisen lauseen: ”koske mun kiveksiin”.  Yritin minä muutakin opettaa, mutta ilmeisesti tämä oli sitten tärkein.

9 – Matkailu- ja markkinointiblogien ohella luen jonkin verran ruoka- ja lifestyleblogeja. Suosikkejani ovat pääasiassa sellaiset blogit, joissa on loistavat kuvat – huonolaatuisia tai liian pieniä kuvia katsoessa tulee vain huonolle tuulelle. Tällä mittaristolla katsottuna kaikista inspiroivimmat pläjäykset löytyvät yleensä näistä: Deep Red Blues, Tickle Your Fancy, Suvi Höyden, White Trash Disease, Kaukokaipuu, Liemessä sekä Hannan Soppa.

10 – Minulla on krooninen fine dining-nälkä. En koskaan saa tarpeekseni tuntikausia kestävistä illallisista, jotka koostuvat useista ruokalajeista, täydellisesti sointuvista viineistä ja makujen ilotulituksesta. Jos olisin oikein rikas, söisin vähintään yhden täyspitkän fine dining-illallisen viikossa. ♥


Käy tykkäämässä La Vida Locan Facebook-sivusta, niin saat uudet päivitykset suoraan uutisvirtaasi. Seuraa seikkailuja myös Twitterissä (@sarrrrba) ja Instagramissa (@vidalocasari)!


10 kohupaljastusta was last modified: 21 helmikuun, 2016 by Sari Venäläinen

Kommentit (13)

  • Hauska tuo 4. kohta. Minäkin tykkään enemmän suurista kuvista matkablogeissa, koska niistä näkee paremmin minkälaisesta kohteesta on kyse.
    Olin juuri Wienissä niin suosittelen katsomaan ainakin palatsit. Tykkäsin etenkin Liechensteinin palatsista ja Belvedere on hieno myös, mutta piha+puutarha oli remontissa. Tonava kannattaa myös nähdä, se on niin erilainen alue barokkikeskustaan verrattuna! Laitan blogiini kohtapuolin Wienin vinkkejä ja kokemuksia

    • Kiitos vinkeistä! En ole vielä oikeastaan ollenkaan ehtinyt perehtyä Wienin nähtävyyksiin, mutta vielä on onneksi aikaa. :)

  • Oli pakko katsoa tuo video! En ollut koskaan aikaisemmin kuullutkaan, mutta olihan se liikuttava :D
    Fine dining-nälkä tai ihan vaan ravintolaruuan nälkä kasvaa kyllä syödessä. On ihanaa kun vihdoin asuu sellaisessa paikassa, jossa voi harrastaa ravintoloita.

    Hyvä kuulla, etten ole ainoa, joka rämppää puhelimella samalla kun katsotaan telkkaria. Huh. :D

    • Me katsottiin tuo tyyliin ekalla tunnilla AMK:ssa. :') Ehkä siinä osa liikuttavuudesta!

      Tällä hetkellä mulla on pihvin nälkä. Onneksi lounasaikaan on enää tunti!

      Ja mä en tosiaankaan jaksa keskittyä mihinkään telkkariohjelmaan niin, etten tekisi siinä samalla jotain! :D

  • Kivoja paljastuksia. Minäkin pelaan aina kännykällä, telkkaria katsoessa, muuten aika käy tylsäksi.

  • Hauska! Viimeinen kohta ei tosin tullut yllätyksenä . Jaksaisitko muuten heittää pari markkinointiblogisuositusta, etsin paraikaa uutta, kiinnostavaa seurattavaa/luettavaa ammattinäkövinkkelistä .

  • Kiitos kunniasta :)

    Näitä on aina hauska lukea! Mä oon nähny ton videon joskus vuosia sitten, mutta kiitos muistutuksesta. Onhan se aika liikuttava.

  • Näitä on aina hauska lukea! Mä oon nähny ton videon joskus vuosia sitten, mutta kiitos muistutuksesta. Onhan se aika liikuttava.

  • Hauska postaus ja mielenkiintoisia paljastuksia!

    Olen kyllä sun kanssa täysin samaa mieltä siitä, että vähemmällä säätelyllä ja byrokratialla voisi päästä parempiin lopputuloksiin ja että systeemin tulisi kannustaa ja palkita ahkeria ja motivoituneita tyyppejä. Muutoin voi käydä niin että ne huipputyypit, joilla on intoa ja taitoa saattavat siirtyä muualle tai hyväksyä sen, ettei kannata kehittyä.

    Ps. Mäkin olen ihan karkkipeliaddikti (mies kerran jo piilotti ipadini). Ja on muuten todella upeita kuvia, noissa jakamissasi blogeissa, pitää jatkaa oppimista niin ehkä itsekin joskus pystyy tuollaisiin. :)

    Terkuin Nora / http://dreamerachiever.com

Samantyylisiä