X

Kymmenen matkakuvaa

Olen nähnyt tämän haasteen niin monessa blogissa, etten yhtään osaa sanoa kenen idea tämä on alkujaan ollut. Haaveilin tämän tekemisestä jo jonkin aikaa, mutta kynnyskysymykseksi tuntui nousevan se, ettei minulla oikein ole tapana kuvata lentokoneen siipiä, eikä tätä haastetehtävää sopinut mielestäni aloittaa huijauksella. Koska kuitenkin vastoin parempia muistikuviani lentokonekuvakin sitten löytyi, niin tässä sitä ollaan!

1. Kuva lentokoneen siivestä

Alppien yllä matkalla Mallorcalta kotiin. Sää oli todella selkeä, ja näkymät todella hyvät. Koneen siipi kuuluu Lufthansalle, ja tähän liittyviä ajatuksia avasin hieman myös täällä.

2. Paras vahingossa onnistunut otos

He olivat juuri kivunneet Tepoztecolle, kun yhtäkkiä heidän edessään seisoi herran enkeli – tai ehkä oikemmin valtava lauma nunnia lippalaikeissaan. Siinä mielessä tosiaan vahinkolaukaus, että parveilevien nunnien määrä valkeni minulle vasta kuvan ottamisen jälkeen. Syy heidän saapumiseensa paikalle sen sijaan ei selvinnyt koskaan.

3. Matkakuva joka saa hyvälle tuulelle

Olen matkustanut melkoisen paljon monenlaisissa rupuolosuhteissa ja viettänyt öitäni pienen budjetin dormitorioissa, ja siksi onkin välillä enemmän kuin mahtavaa nauttia viiden tähden hotellien antimista. Kuva joulumatkalta Tallinnaan, kun majoituimme Swissôtelissa.

4. Luontokuva

Pikkuruisia meri-iguaanivauvoja läjässä paistattelemassa päivää Galapagossaarilla, Ecuadorissa.

5. Kuva yläilmoista

Auringonlasku sokeritoppavuorella Rio de Janeirossa oli huikaiseva näky, vaikka en välttämättä ollutkaan muun kansan kanssa samaa mieltä siitä, onko auringonlasku aplodien arvoinen suoritus vai ei. Ehkä sen pitäisi olla.

6. Postikorttimaisema

San Pedro Soteapanin vesiputous lähellä Meksikon kotia Coatzacoalcosissa. Jääkylmää vettä ja tulikuumaa aurinkoa. Käsittämättömän ihana paikka, tosin erittäin vaikeakulkuisessa paikassa. Kirjoitin tästä jutun vuonna 2011.

7. Kuva matkaseurasta

Armas matkaseurani kalastaa kuvassa vettä kahvipannuun Snövägenilla Aurlandissa, Norjassa. ♥

8. Fiilistelyä palmun alla

Cancún, koska yksi klisee mahtuu aina joukkoon mukaan. Olkoonkin all-inclusive-turistirysä ja vaikka mitä muuta, niin kyllä se vain on niin että turkoosi meri ja valkoinen hiekka ovat sydämiä sulattava yhdistelmä, varsinkin jos tähän kaikkeen liittyy palmu ja suloinen merituuli.

9. Hyvää huomenta-kuva

Huomenta vaan! Kuva Oddalaiselta leirintäalueelta Norjasta, tässä valmistaudutaan parhaillaan valmistamaan aamiaiseksi kaurapuuroa ja pussikeittoa. Nam nam!

10. Lempikaupunkini

Nyt käsi ylös, kuka yllättyi? Lempikaupunkini Lima kuvattuna keskustasta merelle päin. *Huokaus*. ♥

Kymmenen matkakuvaa was last modified: 1 toukokuun, 2015 by Sari Venäläinen

Kommentit (13)

  • Hyvä, ettei tarvinnut aloittaa huijauksella :D Upeat noi auringonlaskut, vielä joku päivä toivottavasti pääsen Rioon ja Limaan. Iguaanivauvat näyttää ehkä pikkaisen pelottavilta :)

    • Air Francelta tuli just mainosposti jossa tarjottiin lentoja Brasiliaan alkaen 549€, "Book by 04 May 2015 and travel from 04 May to 06 Dec 2015" ! :D

  • Ihania kuvia! Ja hauska tuo vahingossa onnistunut kuva, hieman erilainen kuin matkakuvat yleensä, yllättävä :)

    • Se oli kyllä niiiin absurdi tilanne, yhtäkkiä joka paikka olikin täynnä nunnia! Ja kaikilla lippis päässä. Voin vain kuvitella miten kuuma heillä oli noissa vaatteissa. :D

  • Ah miten kauniita kuvia! Etenkin tuo auringolasku RIossa, wau!! Pitääpä ettiä sun aikaisempia juttuja Limasta :)

    • Mun oli jokseenkin vaikea valita vain kymmentä kuvaa tähän postaukseen :D Tuolta sokeritoppavuoreltakin on kuvia vaikka kuinka....

  • Hyvät kuvat! ja ihania kohteita. Etenkin etelä-Amerikka ja Galapagos kiinnostaa kovasti :)
    näyttävät juuri sellaisilta kohteilta joissa on paljon tekemistä, nähtävää ja kuvattavaa

    • Galapagos oli kyllä kuvaamisen kannalta sellainen paikka, että olisi tehnyt mieli olla ihan joka ikinen sekunti räpsimässä kuvia kaikesta :D Aivan käsittämätön luonto ja eläimistö!

    • Haa, kiva! Kiitos! Seuraavaksi voisit keksiä tälle jatko-osan, että pääsisi vähän kaivelemaan lisää ihania arkistoja ;D

Samantyylisiä