X

#TBT / Madrid 2010 🇪🇸

#ThrowbackThursday, eli kuvamuistoja menneestä.

Yksi mahtavimmista kaupungeista koskaan on mielestäni Espanjan kuvankaunis pääkaupunki Madrid. Viimeisimmästä visiitistäni sinne on tosin kuin huomaamattani kulunut häkellyttävän pitkä aika (viisi vuotta!), sillä todella tuntuu kuin olisin vasta eilen viettänyt aamupäivää Retiron puistossa, syönyt pitkiä lounaita, pyörinyt ympäriinsä arkkitehtuuria ihaillen, kuluttanut iltoja sangrian äärellä sekä ostanut matkamuistoksi Espanjan lipun opiskelijahaalareihini.

Kävin tonkimassa vanhan, nykyisin onneksi piilotetun blogini ympäri tarkoituksenani nostaa tähän yhteyteen joku hauska tekstinpätkä matkakertomuksesta, jonka olen kirjoittanut tuolloin viisi vuotta sitten. Valitettavasti kaikki silloiset hengentuotokseni olivat niin luokattoman surkeita ja noloja, että täytynee ottaa tavoitteeksi matkata Madridiin uusintaretkelle mahdollisimman pian, jotta voin sitten voin kirjoittaa ihan uudet matkakertomukset, ja antaa siten noiden vanhojen peittyä pölyn alle siellä arkistoissa, jonne ne ihan selkeästi kuuluvatkin. Karmivaa!

Onneksi silloin ottamani kuvat ovat kuitenkin ihan onnistuneita:

Kaipaan sinua Madrid! ♥

#TBT / Madrid 2010 🇪🇸 was last modified: 20 kesäkuun, 2019 by Sari Venäläinen

Kommentit (6)

  • Aivan mielettömän upeita kuvia!
    Muutaman viikon päästä omien matkojen myötä tie vie Madridiin, joten sinne kaipaisi kyllä jotain hyviä vinkkejäkin. :)

    • Madrid rakastaa kameraa ja kamera todellakin rakastaa takaisin! Ne mun viisi vuotta sitten kirjoittamat vinkit oli niin läpikotaisin kamalia, että ainakaan niistä ei ole mitään iloa kenellekään. :D Paitsi nyt jonkun Segovian tai Toledon tarinan sieltä voisi ehkä nostaa jos vähän kirjoittaisi tekstejä uudempaan uskoon, hmm…

  • Voi että, Madrid! Siellä me ei olla vielä käyty, mutta mieli tekee. Hyvän kun kehuit kaupunkia, niin reissuintonsinne lisääntyy :)

  • Huikean kauniita kuvia Madridista! Lähden ensi syksyksi Madridiin töihin, niin näitä kuvia katsellessa tulee tunne, etten millään malttaisi odottaa! <3

    • Voi sinua onnellista! Odotankin sitten jo innolla kaikkia niitä blogijuttuja, joita sieltä kirjoitat... ;)

Samantyylisiä