X

Ravintolapäivä Porvoossa

Hola! Arvatkaa kuka sai äsken lähestulkoon halvauksen?

Huomasin Facebookista, että Ravintolapäivä tulee taas. Olen tähän asti joka ikinen kerta onnistunut olemaan joko töissä tai jossain muussa korvaavassa riennossa niin, etten ole päässyt osallistumaan. Mutta nyt on minun hetkeni koittanut, sillä tulevan viikon lauantaille ei ole mitään muuta suunniteltua ohjelmaa!

Ja se halvaus. Menin tsekkaamaan Ravintolapäivän omasta ravintolahausta Porvoon tarjontaa. 11 pop-up-ravintolaa ihan tässä lähimain! Yksi jopa melkein meidän naapurissa. Päätimme ottaa J:n kanssa kunninahimoiseksi tavoitteeksemme käydä mahdollisimman monessa näistä. Onneksi Porvoo on pieni ja välimatkat lyhyitä!

Jos Ravintolapäivän konsepti on jollekin vielä tuntematon, niin tapahtuman nettisivuilta lainattu kuvaus tässä:

”Ravintolapäivä on ruokakarnevaali, jonka aikana tuhannet ihmiset ympäri maailmaa perustavat ravintoloita päivän ajaksi. Päivän tarkoituksena on pitää hauskaa, jakaa uusia ruokakokemuksia sekä nauttia yhteisestä ympäristöstä porukalla. Tapahtumaa koordinoi joukko vapaaehtoisia yksityishenkilöitä.”

Restaurantday.org

Siis päivä, jolloin kuka tahansa voi perustaa oman pop up-ravintolan! Ykköskohteena meillä on lauantaina tietysti autenttinen Meksikolainen kiska, Ta-kiitos, mutta kääk kun en malta odottaa noita muitakaan! Kamera on jo valmiina. :-)

Ravintolapäivä Porvoossa was last modified: 22 elokuun, 2015 by Sari Venäläinen

Kommentit (4)

  • Mua niin harmittaa että pitää olla töissä viikonloppuna eikä pääse tutustumaan ravintolapäivän tarjontaan. Tosin viime syksynä kun se järjestettiin, käytiin keskustassa katsomassa muutama paikka ja jäi vähän harmittamaan se hintataso. Monessa kojussa sapuskaa oli myynnissä lähes ravintolahinnoilla - kun kyse ei ole mistään ammattilaisravintoloista, niin hinnatkin saisivat olla sen mukaiset.. En suostu maksamaan 6-7 euroa jostain pienestä välipalasta. :P

    • Ohhoh! No, saapa nähdä millainen hintataso Porvoossa on. Toivotaan parasta! :D

      Itse asiassa nyt kun muistelen, niin vastaavaa kritiikkiä olen tainnut kuulla joltain muultakin.

      Hmph.

  • Heippa,

    Ravintolapäivä on niin hauska tilaisuus. Toivottavasti tulet maistamaan meidän pizzoja "Pizza Sisters" Raatihuoneentorilla! Tervetuloa ; )

    • Heippa!

      Kyllä teidän kojunnekin oli siellä meidän prioriteettilistalla. Nähdään siis lauantaina! :D

Samantyylisiä