X

Tempaudu matkamessuille + Arvonta!

Koska on tammikuu, on pian myös aika perinteisten matkamessujen. Tänä vuonna matkamessut järjestetään tammikuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna, toivottavasti mahdollisimman moni tämänkin blogin lukijoista pääsee mukaan! Huomioi, että postauksen lopusta löytyvästä arvonnasta saattaa löytyä siihen apu. ;-)

#TEMPAUDU toiseen maailmaan


Matkamessuja voi alkaa fiilistelemään jo etukäteen osallistumalla #Tempaudu-kilpailuun, jossa on mahdollisuus voittaa huikeita palkintoja: viikon risteily Välimerellä, viikonloppu Tukholmassa, lumiloma Levillä, viikko Nykissä, matkalahjakortti Israeliin sekä monia muita mahtavuuksia. Ja kaikki nämä kahdelle hengelle!

Itse olen kiinnostunut voittamaan vaatimattomasti nämä kaikki, mutta J on kovasti puhunut haluavansa Eilatiin. Itseäni kiehtoisi ehkä tällä hetkellä eniten New York tai Pietari. Hmm…

#Tempaudu-kisaan osallistuminen onnistuu näppärästi Tempaudu.fi-sivustolla, josta saa itselleen ”boarding passin”. ”Check-in” tehdään esittämällä boarding pass joko Kampin kauppakeskuksessa 12.1. järjestettävässä matkamessujen promotapahtumassa, tai paikan päällä Matkamessuilla. Tarkemmat kilpailuohjeet ja kuvaukset palkinnoista löytyvät täältä.

Itse olen paikalla ja jututettavissa tuolla Kampin promotilaisuudessa 12. tammikuuta siinä neljän kieppeillä, haastateltavana olen klo 16:15. :-) Jos satut paikalle niin tulethan nykimään hihasta!

La Vida Locan matkamessutärpit


Lattarit edustettuina – Lattarirakastajille löytyy messuhallista matkakuumeen nostatusta ihan kivasti, kun mukana ovat omalla osastollaan mm. Meksiko, Brasilia, Argentiina, Dominikaaninen tasavalta sekä Kuuba. Lisäksi mukana on myös matkanjärjestäjiä mm. Ecuadorista ja Costa Ricasta. Suomi-Nicaragua-seura on tapansa mukaisesti mukana myös.

Suomen saaristo – Suomen saaristo on tänä vuonna mukana messuilla omalla teema-alueellaan, eikä voisi sattua tämän kanssa mitenkään parempaan saumaan, kun varsinkin suomalaiset matkabloggaajat ovat viime aikoina ottaneet kotimaanmatkailun niin kovin omakseen. Teema-alueella ovat esittelyssä muun muassa Ahvenanmaa, Pori, Rauma, Parainen, Kemiönsaaret, Naantali, Salo, Kaarina ja Turku.

Islanti –  Olemme harkinneet kovin vakaasti road trippiä Islantiin tulevana kesänä, ja siihen liittyvät tiedonmurut ovat nyt enemmän kuin tervetulleita! Islannista on mukana matkamessuilla paitsi matkailutoimisto, myös Icelandair sekä muutama matkanjärjestäjä.

Elämyksellinen Espanja – Espanja on tulevilla Matkamessuilla mukana voimakkaalla panostuksella, ja haluaa nostaa esiin monipuolisuutensa. Minua tietysti kiinnostavat eniten luonto- sekä ruokamatkailu, mutta myös rantalomat ja kaupunkikohteet ovat laajasti esillä. Parhaat vinkit viinimatkailuun (oh yes!) saa kuulemma Mondo-lavalta, kun viinitoimittaja Seppo Määttänen ja viinimies (voiko mun seuraava titteli olla viininainen?) Heikki Remes paljastavat Espanjalaisten viinien saloja ja suloja. Tämä ohjelmanumero käynnistyy lauantaina klo 16.

Mexico: Live It To Believe It  – Meksikon edustajiston puheenvuoro Royal Caribbean-lavalla perjantaina klo 15:30 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 14:30.

Meksikon osastolla vuonna 2014

ARVONTA: 4 x Matkamessulippu sekä 1 x Yllätyspalkinto


Loisteliaaksi lopuksi arvon La Vida Locan lukijoille 4 kappaletta matkamessulippuja, sekä yhden matka-aiheisen yllätyspalkinnon. Osallistut arvontaan kertomalla tämän postauksen kommenttiboksissa minkä palkinnon sinä haluaisit kaikista eniten #Tempaudu-kisassa voittaa, ja mitä odotat Matkamessuilta tänä vuonna. Muista kirjoittaa myös toimiva sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään – se ei ole julkinen, mutta varmistaa että saan sinut kiinni jos arpaonni osuu kohdallesi.

Arvonta-aika päättyy sunnuntaina 10. tammikuuta, ja jos voittajia ei ole saatu kiinni tiistaihin mennessä, menevät voitot uudelleen jakoon. Tarkkailkaa siis sähköpostejanne! Onnea arvontaan. ♥


Käy tykkäämässä La Vida Locan Facebook-sivusta, niin saat uudet päivitykset suoraan uutisvirtaasi. Seuraa seikkailuja myös Twitterissä (@sarrrrba) ja Instagramissa (@vidalocasari)!


Tempaudu matkamessuille + Arvonta! was last modified: 7 tammikuun, 2016 by Sari Venäläinen

Kommentit (111)

  • Nykkiin voisin mieluusti viikoksi mennä pää kallellaan pilvenpiirtäjiä ihmettelemään :)

  • Tietysti mikä vaan palkinto noista olis mahtava, mutta jos nyt yksi vaan pitää mainita niin se olis sit se Välimeren risteily. :)

  • Islanti on ihana. Lähtisin koska tahansa uudelleen kattomaan niitä maisemia!

  • Mikä vaan palkinnoista kelpaisi, tällä hetkellä haaveilen laskettelulomasta Lapissa niin sanotaan siis Levi. :) Ja matkamessuilta odotan eniten sitä, että pääsen paikalle. :D

  • Aivan kaikki palkinnot kelpaisivat kunhan vain pääsee johonkin :)

  • Vaihtoehdoista houkuttelevimmalta kuulostaa Kroatian rantaloma! Messuilla parasta ja odottamisen arvoista on vaan se iloinen meininki joka ihmisillä siellä on :)

  • En ole koskaan käynyt Kroatiassa, joten siksi se kiinnostaa eniten, vaikken normaalisti teekään rantalomareissuja.

  • New York olisi ihana. Jotenkin se on vielä jäänyt välistä.
    Matkamessuilta haen ideoita kesän matkoihin.