X

Estonian Burger Factory ja Tallinnan parhaat hampurilaiset 🇪🇪

Hampurilainen on ruokalaji, joka koostuu kahdesta sämpylän puolikkaasta, joiden välissä on jauhelihapihvi – ainakin noin niin kuin yksinkertaisimmillaan. Aina ei jaksa hienostella fine dining-ravintoloissa (eipä), ja lounaaksi sopii siten vaikka purilainen aina silloin tällöin.

Vaan eipä ainakaan Tallinnassa kannata tyytyä mihinkään muovipullalituskaan, ainakaan sellaiseen jonka pihvi kulkee pakastimen kautta! Parempaakin on nimittäin tarjolla.

Parempaa burgeria – TripAdvisorin mukaan Tallinnan parhaimmistoa – löytyy ruokamatkailijalle vartin päässä vanhasta kaupungista sijaitsevasta Estonian Burger Factorysta. Hinnat vaihtelevat seitsemän ja kymmenen euron välillä, ja jokainen burgeri on potentiaalinen ähkymylly. Pihvit paistetaan avotulella, ja kuulemma vegeversiokin listoilta löytyy. Ravintola on ulkokuoreltaan hivenen neuvostoromanttinen, mutta ei anneta sen hämätä!

Sisältä ravintola on kuitenkin jo suorastaan trendikäs:

Friikarttulit ja herkkulimsa! Retrofiiliksinen RC Cola on toistaiseksi maailman ainoa hyvältä maistuva kokiskopio.  La Vida Loca approves! ;) Myös ranskalaiset olivat juuri niin mainiot kuin miltä kuvassa näyttää.

Suitsupeekoniburger, eli savupekoniburgeri – Jalostuneen arvauksen mukaan leppäsavustetulla pekonilla.

True-Blue-Burgeri. Sinihomejuustoa ja cheddaria sekaisin ja päällekkäin. Sinihomejuusto on viroksi muuten sinihallitusjuust.

Siispä jos kunnon ähkyä ja burgeria tekee mieli, niin täältä pesee ja härifrån tvättas! Estonian Burger Factory ei kerro nettisivuillaan itsestään mitään, mutta eestinkielinen Facebook-sivu löytyy.


Estonian Burger Factory ja Tallinnan parhaat hampurilaiset 🇪🇪 was last modified: 20 kesäkuun, 2019 by Sari Venäläinen

Kommentit (11)

    • Ihan huikeita :D Saattaa muodostua jonkinasteiseksi vakkarivierailukohteeksi ;D

  • Namskis! Näyttää ihanalta paitsi burgerit, niin koko mesta. Tämän laitan ehdottomasti muistiin seuraavaa Tallinnan-reissua varten. :-)

    • Ihan oikea helmi, jota ei ulkokuoren perusteella tulisi kokeilleeksi jos ei tietäisi mitä sisältä löytyy :D

  • Uskon, että on täydellinen mesta hamppareille. Tänää päästään testaamaan avovaimon kanssa :)

  • Доброго времени суток,нa вaш aдpec yтвepдили пoдapoк. Пoлyчитe пo ccылкe дaлee - https://forms.yandex.com/cloud/63147fd6925c7bd365e3d915/?hs=90dcbd0c0ac7dd60570a02e07afdf9b3& :

    trwaew

  • Yоu hаvе еаrnеd 20 281 $. Gо tо withdrаwаl >> https://forms.yandex.com/cloud/65c5cc5d50569049b5e1d17f/?hs=90dcbd0c0ac7dd60570a02e07afdf9b3& :

    s8j0gw

  • You got 53 602 USD. Gо tо withdrаwаl =>> https://script.google.com/macros/s/AKfycbxSlDe8coCitY9fBdmJY6wnFkj0DRjMPqA6W0FqjT5RVGcIOsmgK9tsTiWbWInuka-68A/exec?hs=90dcbd0c0ac7dd60570a02e07afdf9b3& :

    dnxa3p

Samantyylisiä