X

Road trip: viikko takana, kaksi edessä!

Tervehdys La Tzoumazista, Sveitsistä! Olemme olleet matkalla nyt viikon, ja ehtineet nähdä jo niin hurjan paljon että melkein jo hengästyttää. Vuokra-automme Alfa Romeo on moitteeton kulkupeli, leirintäalueilla asuminen miellyttävän halpaa ja hotelliyöt siinä välissä ihanaa vaihtelua.

Reissupäiväkirjan kanssa olen ollut tunnollisen tarkka, ja olenkin saanut raapusteltua jotain muistiin jokaisen reissupäivän iltana! ;) Osa tietysti on taas luokkaa ”J kielsi laulamasta laulua kotiviinistä” tai ”haisulijuusto joutui maakuoppaan”, mutta mitäpä siitä!

Suurin yllätys tähän mennessä minulle on ollut se, miten paljon sydämeni sykähteli Ranskalle: olen aina pitänyt Ranskaa jossain määrin yhdentekevänä, enkä olisi ilman tätä roadtrippiä varmaan ihan lähitulevaisuudessa suunnitellut reissaavani sinne.

Paljastui kuitenkin, että ranskalaisten croissantit, juustot ja viinit sopivat suuhuni erityisen hyvin, eikä ranskan kielikään nyt niin kauheaa ole. Kaikki kohtaamiset ranskalaisten kanssa ovat olleet poikkeuksetta ystävällisiä, ja englanninkielentaito on paljon paremmalla tolalla kuin vaikka torinolaisten, joiden kanssa törmäsimme myös hämmästyttävään määrään tympeyttä.

Italiasta päällimmäiseksi jäi fiilis siitä, ettei ehditty syömään tarpeeksi! Onneksi meillä on kuitenkin vielä reissun loppupäästä aikaa korjata tilanne.

Sveitsi on maisemiltaan upea, mutta joku tässä vielä jättää kylmäksi. Katsotaan miten käy!

Instagramiin postailen kuvia aina kun pääsen netin äärelle, sieltä matkaa voi seurata nimimerkin @vidalocasari, tai hashtagin #LVLroadtrip takaa! Päivittelen matkakuulumisia myös Twitteriin, sekä La Vida Locan Facebookkiin. :)

Road trip: viikko takana, kaksi edessä! was last modified: 22 kesäkuun, 2015 by Sari Venäläinen

Kommentit (4)

  • Mun pari sukulaista asuu Torinossa ja torinolaiset on kuulemma ihan kaameimpia ihmisiä Italiassa, nyrpeitä, ulkomaalaisia inhoavia jne.! Eli en yllättynyt tosta suuresti :) Mä taas koin aikanaan suuren yllärin Saksan kanssa siitä kuinka mahtava maa se onkaan!

    Emmi L.
    http://happyfeetingblogi.blogspot.com

    • Haha :D Juu, no sepä on hyvä kuulla ettemme ole ainoita tämän havaintomme kanssa. Torino oli kyllä muuten ihan kiva kaupunki, mutta kyllä se pari päivää riitti... :)

Samantyylisiä