X

Mallorcan tuhat väriä 🇪🇸

Mallorca on hyvin värikäs ja väreissään monisävyinen paikka: se on samaan aikaan sekä vihreä että harmaa, turkoosi että valkoinen, oranssi sekä keltainen – ja joskus ihan pikimusta. Lyhyiden välimatkojen ansiosta jokainen tuhannesta sävystä on heti siinä käden ulottuvilla, kun turkoosin meren ja keltaisen hiekan luota on vaivatonta taivaltaa vihreän peltokaistaleen ylitse kohti kaljuja harmaita vuorennyppylöitä. Kalliolle kukkulalle, ja niin edespäin.

Iltapalaksi sopii olut tai viini, paikallisittain mainoita nekin. Mallorca kohtelee siis hyvin niin näkö- kuin makuhermojakin, vaan musiikista vaan eivät tunnu mokomat mitään ymmärtävän, sillä miksi kukaan soittaisi unettavaa Frank Sinatraa parhaaseen lounasaikaan jos paremmasta tietäisi? Kaksi kolmesta on kai kuitenkin ihan ok, vaikka löytyyhän noita täysiä kymppejäkin maailman täydeltä.

Niin tai näin, valokuvaamisen ja seinäkiipijän kannalta Mallorca on kiva paikka. Kesäkuumalla sopinee rantakohteeksikin. ;)

Kuvassa paikallinen villieläin.

Mallorcan tuhat väriä 🇪🇸 was last modified: 20 kesäkuun, 2019 by Sari Venäläinen

Kommentit (6)

    • Mallorca on onnistuneesti käyttänyt paletin kaikkia värejä!

  • Vau, upea tuo kuva noista tummista pilvistä!

    Mallorca-kuumehan näitä katsellessa tulee. Olen kyllä jo pari vuotta haaveillut 90-luvun hittikohteisiin palaamisesta. Aurinkolomailun sijaan luontoaktiviteettien merkeissä tosin.

    Kiva kun sultakin on taas tullut useampi matkajuttu! Facessa olen huomannut ne, mutta en ole kerennyt kuin vasta nyt tulla lukemaan ja kommentoimaan.

    • Hii, no Mallorcalla on kyllä paljon kaunista luontoa, vaikka aika tiheään asuttu saari onkin. Kansallispuistojakin on, joissa pääsee patikoimaan ja muita kivoja aktiviteetteja harrastamaan. :) Ja merellä voi meloa...

      Mä olin niin pitkään kirjoittamatta mitään muita kuin työjuttuja, että lopulta tuntui etten osaa enää ollenkaan. Mallorcalla muistin taas omat haudatut haaveeni (=olla joskus matkakirjailija riippumatossa), ja siitä seurasi huikea inspiraatio ihan kaikkeen kirjoittamiseen! Ihanaa. :)

Samantyylisiä