X

Jos Instagram osaisi puhua

Hei pitkästä aikaa!

Olen ollut tuuliajolla blogin suhteen oikeastaan koko vuoden 2014 – se tuskin jäi keneltäkään yhtään aiemmin säännöllisemmin seuranneelta huomaamatta. Syy oli oikeastaan hyvin yksinkertainen: kun aloitin maaliskuussa uudessa työpaikassa, meni jonkin aikaa totutellessa uudenlaiseen elämänrytmiin ja ajatukset olivat hyvin pitkälti kiinni töissä koko loppuvuoden. Aluksi piti päästä sisään kaikkeen siihen mitä työ piti sisällään, jonka jälkeen seurasi vielä klassinen hullaantuminen kaikkiin niihin mahtaviin mahdollisuuksiin, jotka uusi työ tarjosi. Hullaantumisvaiheen aikana en juuri jaksanut uhrata ajatuksia blogeille.

Vuosi 2014 oli minulle kokonaisuutena erittäin hyvä ja onnellinen, vaikka yksi tärkeä aspekti puuttuikin: matkustelu jäi nimittäin aivan minimiin, enkä ole koskaan aikuisiälläni matkustanut minkään yksittäisen vuoden aikana yhtä vähän. Onneksi siihenkin on tulossa tänä vuonna muutos, sillä nyt meillä on J:n kanssa molemmilla luvassa täyspitkä kesäloma, ja olemme jo alustavasti suunnitelleet road trippiä Eurooppaan.

Loppuvuodesta meni monta kuukautta niin, etten tarttunut kameraan kertaakaan, ja pelkkä ajatuskin muiden kuin työhön liittyvien juttujen kirjoittamisesta tökki. Pikku hiljaa olen kuitenkin huomannut ajatusteni jälleen askartelevan blogimaailman parissa, ja sormieni syyhyävän jälleen entiseen malliin kameran ja näppiksen kimppuun. Lieneekö uuden vuoden alku siis hyvä aika myös blogin aktivoimiselle, nähtäväksi jää. Voi tietysti myös olla, että jatkan tätä edelleen samaan malliin kuin viime kuukaudet, postaus siellä ja postaus täällä kerran kuukaudessa tai harvemmin. Delete-nappia en kuitenkaan enää edes harkitse painelevani. Ehei.

Instagramissa olen kaikesta huolimatta ollut aika lailla entiseen tapaan aktiivinen, ja jos Instagram osaisi puhua, kertoisi se vuoden 2014 loppupuolikkaan olleen hyvin pitkälti tällainen:

Sellainen vuosi. Uudenvuodenlupaukset eivät oikein ole mistään kotoisin, joten jätetään ne jollekin toiselle. Kuitenkin, vuosi sitten asetin vuoden 2014 tavoitteeksi olla onnellisempi, löytää uusi työ ja muuttaa asumaan rivitaloon. Kaikki nämä ovat toteutuneet, ja siksi lanseeraan toiveikkain mielin tavoitteita myös vuodelle 2015:

1) Aion olla vähintäänkin yhtä onnellinen kuin edellisenä vuonna
2) Toivon että muutamme jälleen, tällä kertaa Helsinkiin tai Espooseen
3) Haluan urheilla monipuolisemmin, ei siis pelkkää kiipeilyä vaikka se niin mahtavaa onkin
4) Juon joka päivä vettä ja korvaan jokaisena työpäivänä yhden kupillisen kahvia kupillisella vihreää teetä
5) Mahdollisimman paljon matkustelua
6) Maistan monia uusia viinejä

Pus! ♥

Jos Instagram osaisi puhua was last modified: 7 tammikuun, 2015 by Sari Venäläinen

Kommentit (2)

  • Kivaa kun oot kirjoitellut taasen tännekin! Toivottavasti ehdit ja jaksat kirjoitella, mua ainakin kiinnostaa kovasti! ;)

    • HIhi! Joskus sitä uppoutuu johonkin muuhun niin hurjasti, että jää tällaiset hömpänpömpät vähemmälle.. Mutta nyt tuntuu että jaksaa taas :o) !

Samantyylisiä