X

Hall Toll Stavanger: Haukkaa kampasimpukkaa 🇳🇴

Norjassa lomaillessame kävimme kunnolla syömässä ravintolassa vain kaksi kertaa, ja molemmilla kerroilla ruoka oli aivan valtavan taivaallista. Norjassa on järkyttävän kallista syödä ravintolassa, mutta jos sinne menee niin kannattaa ainakin kerran käydä kokeilemassa.

Stavangerissa meillä oli tapaaminen Hall Toll-ravintolassa paikallisen matkailuorganisaation kanssa, ja pääsimme nauttimaan kolmen ruokalajin illallisesta. Normaalisti tuolta saa myös sushia, mutta tuolloin sushikokki oli juuri kesälomalla.

No, ei paljon haitannut kun näitä herkkuja kiikutettiin nenän eteen:

Kampasimpukkaa ja hummeria alkuapalaksi…♥

Toinen vaihtoehto olisi ollut tällainen pikku salaatintapainen viritelmä.

 Ja pääruoaksi kalaa. Tämä oli minusta alkuruoan jälkeen ihan pieni pettymys, mutta ei tässäkään mitään suoranaista vikaa ollut. Lisukkeena mm. koagoloitua mätiä, hernepyreetä ja tuoretta parsaa.

Pöytäseurueelle tuotiin myös leipää sekä kattilallinen uusia perunoita, jotka olivat loistavia.

Kirsikkana kakun päällä suklaamoussea, raparperia, vaniljakastiketta, suklaarouhetta, vadelmasorbettia, mansikoita ja pähkinöitä. Pähkinöitä lukuunottamatta suurta herkkua.

Hall Toll oli yleisilmeeltään hyvin trendikäs paikka, ja siellä oli kova kuhina päällä koko ajan. Aivan ehdottomasti käymisen arvoinen ravintola Stavangerissa vieraileville. Sushikin on varmasti loistavaa. :–) Ehkä pääsemme joskus vielä kokeilemeaan sitäkin!


Käy tykkäämässä La Vida Locan Facebook-sivusta, niin saat uudet päivitykset suoraan uutisvirtaasi. Seuraa seikkailuja myös Twitterissä (@sarrrrba), Snapchatissa (@vidalocasari) ja Instagramissa (@vidalocasari)!


Hall Toll Stavanger: Haukkaa kampasimpukkaa 🇳🇴 was last modified: 20 kesäkuun, 2019 by Sari Venäläinen
Samantyylisiä