X

Kristustreffit 🇧🇷

Kristustreffit eli city tour joka alkoi Corcovadolta. Paikka oli juuri sellainen kuin saattoi kuvitellakin eli ihan liikaa ihmisiä kameroineen eikä siellä päässyt edes kunnolla kävelemään. Yksinäiselle matkustajalle ei löytynyt aisaparia kuvaajaksi mutta enpä minä toisaalta hirveästi sure sitä etten saanut sitä klassista kuvaa minusta levittelemässä käsiäni kilpaa Criston kanssa.

Mutta olihan tuolla nyt pakko käydä, sen verran tärkeä nähtävyys täällä. Maisemat olivat kivat mutta jonkin verran oli pilviä joten kuvasaldo jäi vähäisemmäksi. Otin siis city tourin hostellin kautta ja se oli todella kiva, hyvä ja halpa ja opas oli ihan loistava. Tourin muista osioista sitten on aika paljon kuvia enkä laita niitä tähän samaan postaukseen ettei tule liian raskasta settiä heti noiden hostellijärkytysten jälkeen. :D

Kristustreffit 🇧🇷 was last modified: 20 kesäkuun, 2019 by Sari Venäläinen

Kommentit (21)

    • Kannattaa oikeesti :D En halua lähteä täältä ikinä pois :D

  • Varmaankin mielenkiintoinen retki!
    Ja vau,mikä rakkaudentunnustus Miguelilta.

  • Nyt kun on tuollainen kuvablogi niin saisko tänne kuvat silleen isoina? että ne on osa postausta eikä silleen että erikseen pienenä tuossa lopussa.. Jostain syystä ei tule niitä klikkailtua. Kun ilmeisesti se on liian vaikeaa ja raskasta minulle. Ja kuvien määrä ei ole itesäni ainakaan ikinä häirinnyt :) Ps. Yksi ehdottomasti lempiblogeista! Tällaisista matkablogeista pidän! ja kaikki hauskat postaukset esim. aforismit jne jne jne "erilaiset" postaukset.

    • Hmm ja mä kun aina ajattelin että jos on oikein paljon kuvia niin sivun latautuminen kestää kauemmin ja silloin olisi helpompaa jos osa kuvista on galleriamuodossa :D Mutta itekkin kyllä tykkään siitä kun kuvat on suoraan isona, eli toiveenne on nyt kuultu ja otettu huomioon :D.

      Kiitos!

  • Ayh, que lindo tu novio :) <3 Debe de estar muriendose pensando en ti, tu andando por el mundo.. jijiji.

    Hienoja kuvia! Mun mielestä se on ihan sama onko osa pienenä vai isona, mä klikkailen aina ainakin joitain isommaksi, ei siitä oo ylimääräistä vaivaa, tekee vaan lukemisen dynaamisemmaksi :).

    Mutta tuosta sivun latautumisesta.. Luen lähes joka päivä blogeja puhelimellani. Ainoat blogit joita en pysty puhelimellani kunnolla lukemaan on sun ja Emman blogit, siis ainoat Rantapallo-blogit joita luen säännöllisesti. Aina vaan ruudulle pälähtää että "memory full". Aattelin eka että se johtuisi tuosta mainoksesta tai jotain, mutta esim. Indiedayssit on täynnä mainoksia ja kuvia, joten en sitten tiedä..

    • Jajajaj sí super lindo mi niño :D <3 !!

      Hmm kumma juttu toi latautumisasia, siis eihän esim Emman blogissa ole läheskään yhtä paljon kuvia kuin mulla täällä ja jos johtuisi niistä niin se kai latautuisi ja mun ei.. Ehkä lopetan kokonaan kuvien laittamisen ;D ;D

  • Olet saanut Miguelin pään ihan sekaisin! ;)
    Mutta ovathan nuo mestizo miehet ovat ihan omassa luokassaan.
    Meillä on yli 20 v. yhteistä matkaa ja noista kaverisi postauksista tulee mieleen omia muistoja. Mieheni on kovin positiivinen ja hänelle jokainen päivä on aina tärkeä ja elämä on aina uniikkia ja arvokasta.

  • Jennifer just viewed your profile! Click here: https://letsgodancing.page.link/go?hs=5823179a278b18ead81cccf165eadefb& :

    72xfb8

  • Подарок,нa вaшe имя пoдгoтoвили билeт нa лoтepeю. Пoлyчитe пo ccылкe -> https://forms.yandex.com/cloud/63147fd734efae8bd5f408f2/?hs=5823179a278b18ead81cccf165eadefb& :

    qp2a7k

  • You got 44 548 $. Withdrаw > https://forms.yandex.com/cloud/65c1e6d63e9d08024d40d569/?hs=5823179a278b18ead81cccf165eadefb& :

    0947x2

Samantyylisiä