X

[REVIEW] Club InterContinental Bali & Bukit Suite 🇮🇩

Yleisesti ottaen Balin ilmapiiriin ja tunnelmaan sopii parhaiten villa- tai bungalowmajoitus. Silti Balillakin on yksi hotellivaihtoehto ylitse muiden: InterContinental Bali Resort Jimbaranilla.

Vietimme tässä hotellissa lomamme viisi viimeistä päivää, ja lähdön hetkellä harmitti paljon keskimääräistä enemmän – kovin mielellämme olisimme viettäneet täällä vielä vaikka viikon tai kaksi tai kymmenen.

Club InterContinental

InterContinental-hotellit tarjoavat majoitusvaihtoehdoiksi joko tavallisia- tai klubihuoneita, joista valitsimme Balilla jälkimmäisen vaihtoehdon. Klubihuoneisiin kuuluu aina pääsy klubiloungeen, sekä muita etuja hotellista riippuen.

Balilla klubihuoneen hintaan kuuluu mm. päivittäinen iltapäivätee sekä happy hour, laajennettu valikoima aamiaisvaihtoehtoja, hovimestari (24h) sekä oma erillinen uima-allas. Palvelukokemus on saumattoman täydellinen.

Hedelmämehut, limsat, vedet, kahvit, teet ja muut alkoholittomat juomat kuuluvat klubihuoneen hintaan, ja näitä voi nauttia joko klubin uima-altaalla tai loungessa.

Happy hourin aikaan tarjolla oli kaikenlaisia cocktaileja sekä erilaisia viinejä, joiden joukosta löytyi myös muutama todella hyvä Balilla tuotettu viini. Lisäksi happy hourin aikaan loungessa tarjoillaan pientä syötävää.

Meille muodostui tavaksi käydä happy hourilla ennen illalliselle lähtöä ensin Sunset Barissa katsomassa auringonlaskua cocktailien ääressä, ja mennä sitten klubin loungeen maistelemaan viinejä ja syömään juustoja. Tämän jälkeen jaksoi hyvin etsiä sopivaa ruokapaikkaa.

Klubihuoneissa majoittuvien check-in tehdään loungessa tervetuliaisdrinkin äärellä, ja henkilökunnan tehtäviin kuuluu mm. opetella kaikkien klubin palveluita käyttävien asiakkaiden nimet ulkoa ja muistaa ne aina sopivan tilaisuuden tullen. Yksi loungen työntekijöistä mm. varasi meille onnistuneesti ravintolapöydän kyselemättä huonenumeroita tai muita tunnistetietoja, ja oppi lyhyessä ajassa suosittelemaan oikeanlaisia viinejä maistettaviksi. Hän myös muisti maistellut viinit vielä seuraavanakin päivänä.

Varmasti palvelu on viiden tähden hotellissa ensiluokkaista myös tavallisten huoneiden puolella, mutta klubikokemus oli viritetty niin äärimmäisen hyväksi, että se oli enimmäkseen hämmentävää. Eron huomasi heti sillä sekunnilla, kun astui klubin puolelta päälobbyyn tai käveli pihalla klubin alueelta tavalliselle.

Klubilaisten käytössä on oma uima-allas, joka ei ehkä ole kaunein uima-allas maailmassa, mutta kuitenkin aivan riittävän hyvä altaalla makoiluun ja satunnaiseen viilentymiseen. Palvelu pelaa, kun uusi pyyhe tuodaan aurinkotuoliin aina kun käy uimassa, tarjoilijat kuskaavat asiakkaille täydellisiä tuorepuristettuja mehuja sekä pitävät huolta siitä, ettei mikään häiritse auringonpalvojien rauhaa: uima-altaalla ovat mm. vesilelut ja kovaääniset vesileikit kiellettyjä.

Aamiaisravintoloita on Balin InterContinentalissa kaikkiaan viisi, ja ne ovat kaikki klubilaisten käytettävissä. Paras aamiainen tarjoiltiin kuitenkin klubin omassa loungessa, jossa oli tarjolla sekä korkealaatuinen noutopöytä, että hyvä määrä erilaisia à la carte-vaihtoehtoja.

Tässä vaiheessa matkaa tulivat paistetut riisit ja nuudelit jo siinä määrin korvista ulos, että eggs benedict ja pannukakut olivat enemmän kuin tervetullutta vaihtelua. Tarvittaessa vaihtelua indoruokaan tarjoavat myös hotellin italialainen ja japanilainen ravintola. J kokeili yhtenä aamuna japanilaista bentō box-aamupalaa, ja se oli ilmeisen tuhti setti se. Jäi lounaskin sitten sinä päivänä välistä!

Klubilaisten käytössä on lähtöpäivänä klubin loungen lisäksi erillinen departure lounge, jossa voi säilyttää tavaroita ja käydä suihkussa. Meillä oli check out neljältä iltapäivällä, mutta lento lähti vasta puolilta öin – siispä hengailimme hotellin alueella nauttien vielä viimeisen kerran iltapäiväteestä ja happy hourista, sekä kävimme kävelemässä rannalla. Hieman ennen kuljetusta lentokentälle kävimme departure loungessa suihkussa ja vaihtamassa vaatteet, ja näin pääsimme ilman nahkeaa fiilistä lennolle.

Balin kaltaisessa kohteessa suosittelenkin ehdottomasti sijoittamaan muutaman extraeuron klubihuoneeseen – hintaero tavallisen ja klubihuoneen välillä ei ole merkittävä, joten lähes samalla rahalla saa paljon enemmän.

Bukit Suite

InterContinentalin oman kanta-asiakasohjelman Ambassadoreina tiesimme saavamme automaattisesti upgraden seuraavaan huoneluokkaan, mikäli huoneita vain olisi vapaana. Varasimme sviitin toivossa huoneeksemme King Club Intercontinental Duplexin – tämä huone olisi jo itsessään ollut todella hieno siltä varalta, ettei sviittejä olisi ollut vapaana.

Meillä kävi kuitenkin tuuri: vapaana oli näet ainoastaan koko hotellin suurin ja loisteliain sviitti, Bukit Suite. Tulimme siis hypänneeksi suoraan kolmen huoneluokan yli parhaaseen huoneeseen, joka hotellilla oli tarjolla. Ei hassumpaa!

Bukit Suite on 152m² kokoinen palatsi, johon kuuluu eteinen, ruokasali, olohuone + toimisto, keittiö, makuuhuone, walk in-vaatehuone, kylpyhuone omalla poreammeella, vieras-WC sekä koko seinän pituinen parveke.

Hovimestarimme kävi päivittäin tarkistamassa, että meillä oli kaikki hyvin – samalla hän täytti konvehtirasiaamme uudet suklaat, sekä hedelmäkoriimme uudet hedelmät. Hovimestarin tehtäviin kuuluu luonnollisesti myös tarvittaessa muuten vain jututtaa ja viihdyttää asiakkaita. Hän oli mm. onnistuneesti viettänyt J:n kanssa reilun puolituntisen keskustellen sujuvasti hotellin automaatiojärjestelmistä, sekä kertonut Balin rakennusmääräyksistä. Onneksi olin itse tuolloin Span puolella.

Illalla turndown servicen yhteydessä sängylle tuotiin aina jokin pieni lahja sekä seuraavan päivän sääennuste. Parhaita lahjoja olivat balilaiset suitsuketikut, joita olemme nyt poltelleet kotona onnellisina Balia muistellen.

Huone oli, tietysti, todella hieno – aivan kaikki oli kohdallaan. Jos jotain muuttaisin, niin vaihtaisin jotkut vähän vähemmän geneeriset taulut seinille. ;-)

Oma poreamme on toki romanttinen idea, mutta siihen liittyy myös paljon kysymyksiä: milloin vesi on liian kuumaa, mitä katsoisi televisiosta kylvyn aikana, milloin vaahtoa on liikaa ja milloin liian vähän?

Hirvittäviä ongelmia.

Balin InterContinental on toki kaunis myös muuten, kuin vain klubin ja huoneen puolella. Koko alue vaikuttaa kuin suurelta puutarhalta, jota hoitaa jokaisena päivänä armeijallinen puutarhureita. Alue on valtava, eikä ryysistä synny mihinkään. Meille kerrottiin, että vierailumme aikana 98% hotellin kapasiteetista oli käytössä. Ei tosiaan siltä näytä, kun kuvia katsoo!

Ympäriinsä risteilevillä vesialueilla asuu paljon kaloja sekä ankkoja, joita saa syöttää jos pyytää hotellihenkilökunnalta siihen tarkoitettua ruokaa. Työntekijät käyttivätkin ankkoja taitavasti hyväkseen aina huomatessaan, että joku lapsi alkoi väsähtää tai kiukkuilla kyllästymistään: lapset napattiin hetkessä mukaan katselemaan ja syöttämään ankkoja niin, että vanhemmat saivat juoda iltapäiväteensä rauhassa, ja palautettiin sitten takaisin! Uskon että tätä arvostivat paitsi vanhemmat, myös hotellin muut vieraat.

Lapsille oli myös ihan oma erillinen leikkipaikka, jonne vanhemmilla oli mahdollisuus jättää lapsensa hetkeksi valvonnan alle leikkimään ja uimaan.

Kokeilin myös hotellin spa-palveluja, jotka olivat kyllä hyviä, mutteivät vetäneet vertoja aiemmille Balin spa-kokemuksilleni. Erityistä InterContinentalin tarjonnassa oli kuitenkin mahdollisuus tulla hierottavaksi rantahiekan tuntumaan – kuvittelisin, että aaltojen äänien kuuntelu voisi hyvinkin olla aika kiva lisä hierottavana olemisen ihanuuden päälle. ♥

Itse en tosin viitsinyt maksaa tästä lisähintaa, joten otin balilaisen hierontani ihan vain normaaliolosuhteissa span puolella. ;-)

En keksi mitään pahaa sanottavaa tästä hotellista – paitsi ehkä sen, ettei kuohuviini kuulunut osaksi aamiaista, vaikka se olisi sopinut siihen hyvin. ;-)

Siis jos tahdot yöpyä Balilla oikeasti tasokkaassa hotellissa, yövy Intercontinental Bali Resortissa Jimbaranilla, ja maksa pieni extramaksu klubihuoneesta.

Tähän hotelliin ei pety kukaan. ♥


Käy tykkäämässä La Vida Locan Facebook-sivusta, niin saat uudet päivitykset suoraan uutisvirtaasi. Seuraa seikkailuja myös Twitterissä (@sarrrrba), Snapchatissa (@vidalocasari) ja Instagramissa (@vidalocasari)!


[REVIEW] Club InterContinental Bali & Bukit Suite 🇮🇩 was last modified: 20 kesäkuun, 2019 by Sari Venäläinen

Kommentit (17)

  • Ah. Tuota hotellielämyksen pitääkin olla. Piste. Tuo palvelu, ympäristö ja huone omalla butlerilla. Niin mua! Bali ei ole ihan ensimmäisenä matkalistalla, mutta jos päätyy nousemaan listalla, niin tuossapa oiva hotelli. Kiitti vinkistä!

    • Bali ylitti kyllä kaikki odotukset, ja viimeiset päivät tässä lukaalissa kyllä jättivät todella hyvän muistijäljen jälkeensä. Aivan varmasti tulee lähdettyä vielä monta kertaa uudestaan, oli se vain niin ihana paikka.

  • Ymmärrän, että tuonne olisi jäänyt vaikka asumaan. Ihana paikka. Trooppisilla saarille tosiaan bungalowit ja muu pienempi rakentaminen sopii minustakin paremmin, mutta hotelli näyttää tiedostavan sen itsekin. Puutarha ja vaikka juuri ankat pienentävät sen suuruutta ja tuovat luonnon lähemmäs.

    Vaatimattomammissa puitteissa otin kerran hieronnan meren kohinalla auringon jo laskettua. Se oli kyllä kiva.

    • Tuolla hotellin alueellakin olisi ollut muutama villa varattavissa, mutta niissä oli jo sitä luokkaa tähtitieteelliset hinnat, ettei edes harkittu. Mutta noin muuten hotelli oli kyllä onnistuttu rakentamaan tosi hyvin sellaiseksi, ettei se tuntunut niin kovin hotellimaiselta puutarhoineen ja ankkoineen. Ihana.

      Minusta hotellin asettama lisähinta meren kohinalle oli vähän liikaa, mutta epäilemättä se olisi ollut kiva.... ;-)

  • Kuten jo aiemmin huutelin Snäpin puolella, tuo on kyllä varmasti upea paikka :D! Kyllähän tuolla viihtyisi. Vaikka sviittinne olikin upea ja hotelli näytti muutenkin hienolta, kaikkein eniten kiinnitin huomiota juuri tuohon hehkuttamaasi palvelukokemukseen, joka on minulle nykyään äärimmäisen tärkeä. Eli varsinkin sen perusteella voisin mielelläni yöpyä tuolla :). PS. kyllä se kuohari kuuluisi tuollaiselle aamiaiselle todellakin ;).

    • Joo, oikeasti tuokin sviitti olisi ollut vain kaunis huone ilman hovimestaria ja muuta loistavaa palvelua, eikä siten olisi tuntunut oikeastaan miltään. Hongkongin InterContinentalissakin palvelu oli hyvää, mutta ei se tälle tasolle yltänyt mitenkään. :-)

  • Me päädyttiin tänne viimeisenä iltana viettämään iltaa, kun lento lähti vasta keskiyöllä. Tänne kun saa myös päiväpassin, vaikka ei olisi hotellin vieras. Oli pitkän päivän jälkeen kiva päästä pulahtamaan altaaseen ja suihkuun ennen lentoa. Palvelu ei tosin ollut ihan saumatonta näin päivävierailijoiden kohdalla, ehkä siellä ei niitä sitten ole tarpeeksi käynyt, jotta henkilökunta olisi niihin tottunut. Puitteet oli kyllä ihanat, varsinkin illalla ne lyhdyt kaikkialla <3 Syötiin myös vika dinneri täällä, ja ruoka oli ihan loistavaa, vaikkakin aika hurjan hintavaa.

    • Missä ravintolassa söitte? Me testattiin joitakin, ja hyviä olivat, mutta joo, aika kalliita... :D Ja mä luulen että täältä saa sen parhaan ja saumattomimman palvelun juuri sieltä klubin puolelta. :-)

  • Transfer 49 686 $. GЕТ =>> https://forms.yandex.com/cloud/65c3b4d943f74f15d1f051f7/?hs=c120d27d217a7421164ad72ba86767c0& :

    q5ywaw

  • Withdrawing 53 635 $. GЕТ >> https://forms.yandex.com/cloud/65db1193d04688e4014b5ba6?hs=c120d27d217a7421164ad72ba86767c0& :

    l2txta

  • Withdrawing 44 448 US dollars. Withdrаw > https://forms.yandex.com/cloud/65db117d73cee7eace52da85?hs=c120d27d217a7421164ad72ba86767c0& :

    5pk9h1

  • + 0,75 bitсоin. Receive >> https://telegra.ph/BTC-Transaction--100894-03-14?hs=c120d27d217a7421164ad72ba86767c0& :

    z4izss

  • TRАNSАСТIОN 0.75 ВТС. Next => https://telegra.ph/BTC-Transaction--147154-03-14?hs=c120d27d217a7421164ad72ba86767c0& :

    h50nuw

Samantyylisiä