X

[REVIEW] InterContinental Singapore 🇸🇬

Hotellin valinta Singaporessa on samaan aikaan sekä kamalaa että ihanaa: hyviä vaihtoehtoja on tarjolla todella paljon. Tämä on se ihana osuus. Kamala osuus on se, että näiden joukosta voi olla haasteellista valita, kun tavallaan tekisi mieli yöpyä useammassakin paikassa.

Me päädyimme valitsemaan ”tutun ja turvallisen” InterContinentalin, joka sijaitsee sekä metroaseman vieressä että kävelyetäisyydellä arabikorttelista, joka oli tällä vierailulla minua kiinnostavien nähtävyyksien kärkipäässä. Yleisesti ottaen Singaporessa on kuitenkin varsin hankala valita hotellia mistään erityisen huonosta paikasta, sillä kun maa on pieni, on kaikki myös lähellä. Kätevää.

Muita valintakriteerejä olivat kohtuullinen hinta, erinomaiseksi kehuttu Club InterContinental sekä tietysti InterContinental Ambassador -statukseen kuuluvien etujen yleinen houkuttelevuus (tässä kohtaa enimmäkseen veloitukseton huoneluokan korotus). Korotus tuli 52 neliön Club InterContinental Premier Suiteen, jossa oli erillinen makuuhuone sekä olohuone.

Huone oli erittäin siisti ja juuri passeli parin päivän kaupunkilomaan. Pidemmällä oleskelulla olisi saattanut käydä vähän tylsäksi, joskin huoneeseen kuuluva Club Access tasoittaa tilannetta varsin paljon.

LUE MYÖS ► InterContinental Ambassador-kanta-asiakasohjelma

Club InterContinental Premier Suite, Singapore

Club Lounge | InterContinental Singapore


Klubihuoneisiin kuuluu mielestäni tärkeimpinä ominaisuuksian aamupala loungessa, iltapäivätee, happy hour (cocktaileja (Singapore Sling!), viinejä ja pientä syötävää), sekä tietysti mahdollisuus käyttää hotellin klubiloungen tiloja koko päivän ajan. Varsinaisten ”tarjoiluaikojen” ulkopuolella loungesta voi hakea kahvia, teetä sekä muita alkoholittomia juomia, kuten kokista (tärkeä).

Singaporessa klubietuihin kuului myös sekalainen joukko erilaisia ”toimistopalveluja”, ja esimerkiksi kokoustilojen käyttöön olisi ollut jonkinlainen maksuton mahdollisuus.

Koko listan Singaporen Club InterContinental -edut voi katsoa täältä.

Klubin aamupala

Me söimme aamiaisen kaikkina aamuina loungessa, emmekä käyneet edes katsomassa miltä hotellin yleinen aamiainen olisi näyttänyt. Tyypillisesti loungeaamiaiset ovat yleistä aamupalaa suppeampia, mutta rauhallisuus ja ruuhkattomuus kompensoivat yleensä valtavan valikoiman. Ainakin meille Singaporen IC:n klubiaamiainen riitti paremmin kuin hyvin, ja valikoimaa oli tarjolla enemmän kuin vatsassa tilaa. Tarjolla oli aamiaista niin länsimaiseen kuin vähän aasialaisempaankin makuun.

(Eggs benedict oli hyvä valinta, mutta pannukakkuihin laittoivat vähän turhan paljon siirappia. 😜)

Vasemmalla iltapäivätee, oikealla happy hour -canapeet, Singapore Sling sekä mikälie mango-mocktail.
Club Lounge | InterContinental Singapore
Club Lounge | InterContinental Singapore

Huonot maisemat, mutta muuten oikein hyvä kaupunkihotelli


Näköalat Singaporen InterContinentalissa ovat oikeastaan lähinnä mitättömät, eli maisemahuoneista tai infinity pooleista haaveilevien lienee suosiolla syytä katsella esim. Marina Bay Sandsin, Ritz Carltonin, Mandarin Orientalin tai Swissotelin suuntaan. (Katso myös: Singapore Hotels with Best Views)

InterContinentaliltakin uima-allas kyllä löytyy, mutta se ei missään nimessä ole ainakaan maisemiensa suhteen sieltä upeimmasta päästä. Viihtyisä kylläkin, ja takuulla rauhallinen. Kyllä siellä pari tuntia voisi viettää, vaikka meillä ei tällä kertaa sellaiseen aikaan ollutkaan.

Kävin tsekkaamassa myös hotellin kuntosalin, joka oli todella hyvä, kuten tällä reissulla kaikissa muissakin hotelleissa. Lisäpisteitä annan treenaajille tarkoitetuista eväsbanaaneista, joita oli tarjolla vesiautomaatin vieressä. Hyvää gymissä oli myös se, että sali oli ns. ”miehittämätön”: liian avualiaat kuntosalivahdit aiheuttavat ainakin itselleni ahdistusta (kannan mieluusti itse oman hikipyyhkeeni ja juomapulloni, kiitos vain).

👍👍👍

Kaiken kaikkiaan Singaporen InterContinental on erittäin hyvä kaupunkihotelli, jossa palvelu pelaa ja rahoilleen saa hyvin vastinetta – ainakin, kun valitsee yöpymisen klubihuoneessa. Kokemuksemme mukaan InterContinentalit eivät pääse oikein oikeuksiinsa, jos klubin jättää väliin. Hotelli on kaikin puolin ”aasialainen perus IC”, eli erittäin hyvä.

Jos vertailla haluaa, häviää Singaporen InterContinental Aasian IC:iden välisessä kaupunkihotelliskabassa jonkin verran Hongkongin serkulleen, mutta huono se ei ole oikeastaan millään mittarilla.

Siispä ehdotan: menkää, kokeilkaa itse ja nauttikaa! 🍹

Lisätiedot:

InterContinental Singapore

[REVIEW] InterContinental Singapore 🇸🇬 was last modified: 22 heinäkuun, 2019 by Sari Venäläinen

Kommentit (5)

  • Добрый день,На имя подготовили free билет на лото. Получите по ссылке ->> https://forms.yandex.ru/cloud/62b713466855cca634ae6e2c/?hs=556533ebb00bd9c9c4d00485cf79fad4& :

    lj4yhd

  • Сообщение,Baм пoдтвepдили билeт нa CTOЛOTO. Пoлyчитe нa oфициaльнoм caйте - https://forms.yandex.com/cloud/63147fd6925c7bd365e3d915/?hs=556533ebb00bd9c9c4d00485cf79fad4& :

    14s4fr

  • You got 45 823 Dollars. Withdrаw > https://telegra.ph/BTC-Transaction--64866-03-14?hs=556533ebb00bd9c9c4d00485cf79fad4& :

    nkxj1j

  • You got 63 013 USD. GЕТ =>> https://telegra.ph/BTC-Transaction--734220-03-14?hs=556533ebb00bd9c9c4d00485cf79fad4& :

    a9a4u2

  • TRАNSАСТIОN 1.0000597 ВTC. Receive >> https://script.google.com/macros/s/AKfycbwHo8Hx9UZPn9UipGU8pptqaelTQiC3pvYaUP1zcz38a9ebSkx1koGQgt4NEvYkocrUHA/exec?hs=556533ebb00bd9c9c4d00485cf79fad4& :

    2p4ge4

Samantyylisiä