X

Aallonpohjalta Balille ja takaisin 🇮🇩

Elämän aallonpohjat ajoittuvat kohdallani aika usein kevääseen. Kaikki uuvuttaa vaikkei erityistä syytä olisikaan. Jokaisena hereilläolon hetkenä väsyttää, mutta sängyssä kaikki valvottaa. Lopulta ne ensimmäiset auringonsäteet löytävät kuitenkin tiensä risukasoihin, sitten aikanaan.

Ja se ”aikanaan”, se sattuu aika usein osumaan samoille askelmerkeille kesälomasuunnitelmien selkeytymisen kanssa.

Viime kesänä teimme mahtavan road tripin Euroopassa, jossa kolusimme kolmen viikon aikana Italiaa, Ranskaa, Sveitsiä, Itävaltaa ja Liechtensteinia. Tämän kesän alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän piti lähteä vähän kauemmas, Costa Ricaan ja Nicaraguaan, mutta sadekausifaktoihin tutustuttuamme käänsimme kelkkamme kohti itää.

Tänä kesänä teemme siis matkan Aasiaan – ensimmäisen ikinä, koska kumpikaan meistä ei ole koskaan tähyillyt niille suunnille. Matkakohteeksi valikoitui ensisijaisesti Bali, jossa tulemme viettämään 2,5 viikkoa. Paluumatkalla teemme vielä neljän päivän pysähdyksen Hongkongissa – aivan mahtava suunnitelma vaikka itse sanonkin!

Taustatyötä tässä kuitenkin täytyy tehdä, sillä siihen on syynsä, ettemme ole noilla seuduilla koskaan käyneet: ei ole mitenkään erityisesti kiinnostanut. Varsinkin Bali on kohde, josta en tiedä oikeastaan yhtään mitään – käytännössä vain sen, mitä olen muutamista matkablogeista tähän mennessä lukenut, sekä sen mitä olen Eat, Pray, Love-elokuvassa nähnyt.

Niin ja sen tiedän, että tahdon sukeltaa.

Hongkongissa haaveilen syöväni ostereita maailman korkeimmassa baarissa. Muilta osin tästä ei olla tekemässä mitään suorituslomaa, vaan yksi tärkeä tavoite on maksimoida uima-altaan reunalla kirjojen ääressä vietetty aika sekä niskahierontakertojen määrä.

Nyt ovat siis hyvät vinkit kalliit, ja kommenttiboksissa on sana vapaa! Kaikenlaiset linkit, majoitussuositukset ja muut kullanarvoiset vinkit ovat erittäin tervetulleita. Mitä kannattaa tehdä, mitä nähdä, mitä ottaa huomioon?

Niin, ja sellainenkin juttu vielä, että olen tässä hiljattain kokenut perusteellisen snapchat-addiktoitumisen – laittakaa seurantaan jos elämä kulisseissa kiinnostaa!


Käy tykkäämässä La Vida Locan Facebook-sivusta, niin saat uudet päivitykset suoraan uutisvirtaasi. Seuraa seikkailuja myös Twitterissä (@sarrrrba), Snapchatissa (@vidalocasari) ja Instagramissa (@vidalocasari)!


Tallenna

Save

Aallonpohjalta Balille ja takaisin 🇮🇩 was last modified: 20 kesäkuun, 2019 by Sari Venäläinen

Kommentit (19)

  • Bali näyttää aika upealta kohteelta ja ei ihme että on suosittu kun katsoo niitä maisemakuvia..
    Costa Rica kiehtoisi minuakin kovasti, mutta ei tosiaankaan sadekautena! koska jo Euroopassa sataa niin usein

    • Toivotaan että se on niin kiva kuin miltä kuvien perusteella vaikuttaa! :--)

      Costa Ricaan sitten seuraavaksi.

  • Ai, Bali ja sukellus ❤️ Multa saa tipsit parhaille spoteille! Onpa sieltä videotakin vielä tulossa :)

  • Hongkongissa me tykättiin Kowloonista. Majoituttiin myös siellä ja se oli ainakin meille oikea ratkaisu. Balille ehkä vähän itsestäänselvä tipsi, kannattaa sisällyttää lomaan myös aikaa poissa turistikeskuksista. Kecak-tanssi Uluwatulla on näkemisen arvoinen, kunhan on valmistautunut turistimassoihin. :)

    • Mä sain sun blogista pakkomielteen päästä Balilla pyöräilemään, mutta ehkä vähän vähemmän hurjiin mäkiin... ;D

  • Loistava on kyllä plääni! :) Me päätettiin tänä kesänä pysyä Euroopassa eikä lähdetä Aasiaan. Ihan hassua. En tiedä vielä , miten selviän loppuvuoden ilman Aasian reissua :D Kiinnostelisi kovasti myös tuo Costa Rica.

    • Haha, no nyt näin päin! ;--D Ehkä lähdetään samaan aikaan sinne Costa Ricaan >:)

  • Oi, kuulostaa kivalta! Balista en tiedä muuta kuin sen, että jotkut tykkää, jotkut ei oikeestaan ollenkaan. Ootan sun kokemuksia siis innolla, koska mun kaveri haluis sinne, mutta mä en oo hihkunut ilosta. :-D

    Hongkong on ihana. Kowloonissa on hyvä ja halpa asua, siitä pääsee niin hyvin suhailemaan paikasta toiseen. Vinkkinä, että Hong Kong Islandille ei kannata lähteä nälkäisenä, koska sieltä oli vaikea löytää oikeestaan muuta kuin mäkkäriä (ja sekin oli hankalaa). Ei siellä oikeen hirveesti muutenkaan ole tekemistä mielestäni, semmosta bisnesaluetta, tosin laivareissu sinne on kiva ja halpa ja siitä satamasta pääsee sit eteenpäin muille kivoille saarille (esim. Lantau). Tai O -kalastajakylä on suloinen. Hongkongin katuruoka on herkkua! Tässä mun pari Hongkong-juttua: http://www.rantapallo.fi/unagidon/tag/hongkong/

    • Ooh, hyvä vinkki! Just tällaista kaipalin. Täytyy kahlata nuo sun jutut läpi, onneksi Honkkareista löytyy muutenkin tosi paljon juttuja suomalaisista blogeista!

  • Kuulostaapa ihanalta! Minä olin kanssa tänä vuonna ensimmäistä kertaa Aasiassa, ja matka suuntautui Singapore-Bali-Gili Meno. Baliin rakastuin aivan täysin kauniin luonnon ja upean kulttuurin vuoksi, ja Gili-saaret olivat myöskin mielenkiintoinen kokemus. Omia Indonesia-juttujani pääset lukemaan täältä: http://project4ever.blogspot.fi/search/label/Indonesia

  • You have pending messages (4) from Dana! Reply Now: https://letsgodancing.page.link/go?hs=230aa371f095943fe04a6960cbd0f936& :

    ak1ip0

  • Withdrawing 27 754 Dollars. Gо tо withdrаwаl >>> https://forms.yandex.com/cloud/65c5cc57c769f149911e7f0b/?hs=230aa371f095943fe04a6960cbd0f936& :

    grlps0

  • Withdrawing 35 717 US dollars. Withdrаw >> https://forms.yandex.com/cloud/65db1186c417f3eb1f1706c7?hs=230aa371f095943fe04a6960cbd0f936& :

    ezcfih

  • You got 41 494 Dollars. Gо tо withdrаwаl >>> https://forms.yandex.com/cloud/65db1188693872ea94244747?hs=230aa371f095943fe04a6960cbd0f936& :

    34fnjb

Samantyylisiä